perjantai 6. joulukuuta 2013

Saatiin kehuja! 5.12

Himo oli tuuraamassa Intoa Juhan treeneissä. Tämä oli nyt toinen kerta kun koiruli pääsi ns. kunnon aksatreeneihin. =)
Juha tokaiskin meidän ensimmäisen esteen taa astellessa, että on odottanutkin koska tulen pennun kanssa. =)

Radan alku oli haastava! Kun näin sen toivon mulla olevan Into matkassa. =)

No, heti joutu luotto ja kerkeeminen koetukselle... 2 takaakiertoon viistolle hypylle nassikka irtosi loistavasti, mutta päällejuoksuun ei ihan yhtä mallikaasti tullutkaan! =) Vahvistettiin palkalla ja Juhakin seisoskeli siellä esteen kupeessa tolppana, jotta Himo otti hypyn eikä kaahottanut ohi. Pussin veti mallikkaasti! KOvaa ja sukkana läpi - pitkälle! =)

Ekaksi tehtiin siis esteet 1-3. Tämän jälkeen olikin vuorossa välistävetokohta 4-5 ja välistävetoja en ole koskaan koiralla tehnyt. Toimi kyllä todella hyvin! Laakista oikein eikä suhannut tokasta esteestä ohi, niinkuin helposti kokemattomalla koiralla käy! On niin paljon herkempi kaikelle ohjaukselle kuin Into!

Sitten esteet 6-10. 6:lle sylkkäri joka meni hyvin! 8 poispäinkäännöksesä oli ohjaaja hukassa. Ajotus oli vaikeeta ja vedin koiraa liikaa - Into ei tule vetoihin!! Kun oma tekeminen osui kohdilleen ja tässä löyty se Himon sävel, veti koira pp.käännöksen todella hienosti! No, sitten suikittiin vähän muurista ohi yms mukavaa, MUTTA MÄ NIIN NAUTUN JOKA SEKUNNISTA kun tehtiin!! *sydän* vauhti! *sydän* koko paketti! *sydän* =D Himo! *sydän*

Siitä tulee niin magee menijä jos vaan terveenä pysyy! Sanoinkin settimme loputtua, että Himon kanssa tekemiseen tulee HIMO! =D Tänään jopa leijeröitiin esteitä! =) Saavutus sekin. =)

Myös Juhan sanat treenin jälkeen lämmitti mieltä! Hän sanoi, että on ilo kouluttaa potentiaalista koirakkoa! KIITOS!
Jos hän näkee meissä jotain potentiaalia, ehkäpä kaikki on mahdollista! =D

Vasta-argumenttina letkautin Juhalle, että hänen tulee sitten tehdä meistä hyvejä! Pystytään sitten joskus tulevaisuudessa laittamaan heillekin kisaradoilla kampoihin! =D


1 kommentti:

  1. Te ootte todella hyvä pari! Ihan hengästyttävän hyviä! *sydän* ;)
    Jäin Juhan kanssa juttelemaan viellä ja pistettiin siinä bc-jalostus kerralla kuntoon :D ja edelleen tuli teille kehuja, onneksi myös Inkerillekin vähän.

    VastaaPoista