lauantai 9. marraskuuta 2013

Tuntu pikatreeneiltä! =) 7.11

Taas koitti viikkotreeni päivä! Jes, mä niin tykkää treeniä tuolla Juhalla! Mukava rata tänään(kin), jossain määrin helpon tuntuinen. =)

Meillä Inton kanssa tuntui treenisetti menevän tosi nopeesti ja oikeestaan ei tarvinnut kauheesti mitään hinkuttaa. Ja itellä jäikin taas olo treenin jälkeen, että mitähän tälläkertaa koiran osaamisessa mahdoin edes vahvistaa? =) No A.n kontaktia ainakin!

Treeni alkoi ekan riman pudotuksella jossa heti peli poikki! Mutta tähän taas varmasti syynä se mihin sorrun niin niin niin usein - menin lähelle kakkosestettä ja jökötin paikallani! Homma parani rutkasti kun lähin lähempää ykköstä ja itellä oli liikettä mukana jo kun koira suoritti ykköstä, enkä lähe liikkeelle juuri kun koira on ykkösriman päällä. Tästä Juha ei kyllä kommentoinut mitään, tais hoksata että hoksasin ite. =D

Koira tuntui myös alotuksessa takkuiselta, mutta tuskin sitä oli. Kohdassa oli itellä vaan aikaa. =) Nyt päästiin A.lle saakka este nro 9, jossa siis tuli läpi. Palautin, eli peli poikki ja en palkannut palautuksesta. Jatkettiin A.lta jonka jälkeen oli välistävetokohta. Ei tullut vetoon! Ei mitään uutta auringon alla! Nää on niin treenaamatta ja tiedän että meidän heikkous! No, saatiin pelittämään, mutta tuskin oli nättiä. =) Sit kokeiltiin kohtaan toinen vaihtis mitä tavallaan mallailin tutustumisessakin. Tiukka valssi 10-11 väliin ja 11:sta takaakierto-persjättö. Toimi älyttömän hyvin ja itelle saakutin paljon helpompaa! Oli myös liki 3 kymppää nopeempi vaihtoehto kuin välistäveto. Sanoinkin Juhalle että eikös työntäminen ole aina nopeempaa kuin vetäminen... Itse koen että on!

Keinulla taas loistavaa työtä Intolla! Sen esteen opetus on mennyt kohdilleen! *sydän*

Loppuradalla vaihdettiin vielä yhteen kohtaa mihin olin valinnut valssin niin persjättö. Valssissa koira valuikin pahasti selän taa!

Eli osissa mentiin eka rata alusta loppuun ja musta tuntu, että hyvinkin nopeella tempolla. Sit päästiin vielä kokeilemaan nollaa. Ei onnistunut! =D Mulla alko hapottaa jo pahasti esteellä 17 ja estellä 20 tuli kämmi. Ihan pelkästään väsymyksen takia! En tehnyt niinkuin piti, eli lukitus ja puolivalssia, vaan lähin käyttämään vastasta kättä ja liikuin vain - no, koira tuli hyvin vastasen vetoon ja 20 ohi! Kuskilta loppusi kunto! =D Tästä otettiin sitten vielä rata kuitenkin loppuun onnistuneesti pienen hengenvedon jälkeen.

Rata oli vauhdikas ja toikin mieleen ajatuksia, että kuinkahan mä selviän Himon kanssa tollasista!?! =D Kuinka sitä veisi missäkin kohden... Varsinkin esteet 5 - 8. Kerkeiskö persjättöön renkaan jälkeen? Kyllä varmaan jos takaakierrot on hyvin halussa ja voi luottaa koiraan. Mut oikeesti, kuin ton kohdan voi muuten ohjata jos ei kerkeiskään?

Oheessa piirros radasta. Mun tekemä jälleen ja tällä kertaa ei kyllä ihan vastaa kulmiltaan ja etäisyyksiltään todellisuutta. =)Tosin kakkosen ja keppien takana olevat putket oli oikeesti lähellä ansana!


Video treeneistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti