torstai 21. marraskuuta 2013

"Ilkikurinen" Into! =D 21.11Oheisella radalla kirmattiin tänään. Kaikkea mahdollista sattui ja tapahtui! =D Sain jopa kiellon putkelle 4 aikaiseksi - tai no laitan kyllä koiran piikkiin, oli eka setti ja hää niin kyttäs pallotaskua ja vaan räkytti. Keskittyminen oli 0!!

Sit kääntysi kepeiltä hutisuunta kerran ja lähti pujottelemaan takas. Juha kysyi mun teoriaa asiasta, enpä osannut vastata. Kun haki kunnolla keppien päästä koiran mukaan ongelma poistu välittömästi. Juha sanoi, että kaikki ketkä on kepeillä jättäytynyt taakse, on koira kääntynyt väärään suuntaan. =o

16 takaakierrossa jätti hypyn otamatta jatko vaan suoraan. Oman tekemisen tarkentamisella korjaantu laakista! Liika kiire eteen - jäi rintamasuunta kääntymättä kunnolla.

A.n leijeröin - ok!

25 sylivekki HUONO!!!!! Haki kepit! Tyhmä ohjaaja kun valitsee tuollaisia ohjauksia! Idioottiohjaus!! Hyppy vielä tolpan kohdalla, eli koira ei nähnyt suorittetaa estettä ollenkaan!

Lopun nollayritys tyssäsi esteelle 7, kun jätkä päätti alkaa suikkaamaan putkeen tai sit kepeille mun seläntakaa. =D Sil meni ihan yli! =) Ei tullu pallon avullakaan putkelta pois! Hinkattiin tovi jos toinenkin!! Ja treenin alussa tää setti onnistu HYVIN! Kahdella persjätöllä - pituuden jälkeen ja esteen 9 jälkeen, joka oli muuten normi hyppy! 20 oli muuri ja 14 rengas.

Tohon 7 takaakiertoon tein sit loppujen lopuksi vaikka mitä! Vastakäännöstä ja flippiä mutta ei toiminu. Flipillä kait sit loppujen lopux. Paras olis ollu takaakiertovalssi ja leikkaus esteelle 10. Tätä ei kokeiltu!

Hassu koira! Sil oli iloa ja kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti