perjantai 29. marraskuuta 2013

Ei osattukaan! Höh! =) 28.11

Juhan treenilöissä oli radassa kepeille vienti joka pyöri jo facebookissa ja auheutti ihmetystä ja kummatusta sielläkin. Jonkun venäläisen tuomarin käsialaa...
Juhan radassa se ei tosin ollut läheskään yhtä haastava eikä kyllä vastannut haastetasoltaan sitä miltä heidän pirroksessa näytti. Sanoinkin Juhalle, että eihän tää oo ollenkaan yhtä paha kuin piirroksessa.

No, mutta anyway - puhkuin itseluottamusta koiran suhteen, olihan meillä huikea keppihaaste tuossa alla suoritettuna! =) Mutta paskanlati, ei me tätä osattu. =) Tai no, voiko todellisuudessa tietää koiran osaamista, kun pakkohan sen on putkeen suikata jos ei muuta edes nää, kun ohjaaja jököttää tiellä niin että koko keppejä ei edes näy.
Seuraavalla kerralla aloin varmistella niin paljon, että sain jopa vastasta käyttämällä pituudesta ohi. (rataprofiili selviää teille videota katsomalla, linkki lopussa)
Oisko kolmannella yrittämällä onnistunut?

Ainiin ja TAAS tuli eka rima alas! V***u! Laitoin tahallaan 35cm ja joutu lähtee läheltä. Annoin heti palautetta tiputuksesta ja ensimmäistä kertaa näin, että Into paineistu! Se ei sitä hevillä tee! Meinaan seuraavalla yrityksellä ohitti ekan hypyn... =o Hyppyytin heti eri suuntaan ja huisit kehut siitä ja tilanne nollattu! Jatko mainiosti!! Koira käy tuolla hallissa tosi kuumana, vastaa varmaan oikeesti kisavirettä! Hyvä niin, ja tuntuu että kerta kerralta on vaan enemmän ja enemmän liekissä!

A oli aikasta jees tänään. Yhteen keinun suoritukseen en ollut tyytyväinen ja palautin. Ja arvatkaas mitä?! Videota himassa katsoessani tajusin, että TAAS palkkasin koiran palautuksen jälkeen. Näitä ei sais tehdä!!

Loppuun päästiin/jouduttiin vielä kokeilemaan rataa nollalla. Juha sano että nyt vedät hyvin - minuutti treeniaikaa jäljellä. No, lähtöön.. korvan puristelu ja menoksi. Nollilla rata läpi ja ei se huonoa menoa ollut! Tosin loppurata kepeille menon jälkeen ei mikään kauheen paha!

Muurille kokeiltiin treenivaiheessa leikkaustakin, mutta oli huono. Ekan yrityksen Into ennakoikin ihan sikana ja oli kääntymässä viereiseen putkeen..
Leikkauksessa muurille joutu vekkaas edellistä hyppyä ja ns. vetämään koiraan oikiseen suuntaa muuria kohden joten leikkauksesta tuli tosi kökkö. Muurin suoritussuunnasta oikeelta oli kyllä suora tie keinulle..

VIDEO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti