tiistai 1. marraskuuta 2011

No potential....

Eilen illalla oli tupsahtanut s.postiin tieto, että EI päästy TopTeamiin. Yllätys tämä ei ollut, mutta pettynyt olen joka tapauksessa.
En siksi, että emme päässeet kuulumaan tuohon joukkoon tai jää leireilyt väliin, vaan siihen, että eikö koirassani (tai minussa) ole potentiaalia mihinkään? =)
Tuli fiilis että kannatattaa jättää laji sikseen, jollei halua olla vain sunnuntaiaksaaja...
Taso ei meinaan mineissä ollut kovinkaan korkealla tuolla tilaisuudessa!
Huom! Minun näkemykseni!! Huippuvalmentajien mielestä siellä on ollut kymmeniä meitä potentiaalisempia!!!!
Liitolta tulleen viestin (kriteeristö) mukaan koiran nopeudet ovat todennäköisesti olleet nollan pisteen arvoiset. =(
Se on aiheuttanut ilmeisesti miinuspisteitä, kun en ennakkotietolomakkeessa ilmoittanut tavoittelevani juuri nyt maailmanmestaruutta vaan ilmoitin haluavani SM- ja MM-karsintanollat kasaan ja toivon osallistuvani ko. mittelöihin. =O Realistisuus romukoppaan! =)
Kontaktien suoritusnopeudet ovat olleet todennäköisesti nollan pisteen arvoisia. =D
Kuntotestissä tulokseni ovat olleet nollan pisteen arvoisia (normi kuntotetissä tulokseni olisivat olleet ikäiselläni naisella erinomaista tasoa).
On tarvinnut olla pikajuoksija, jotta on saanut ko. juoksutestistä +1 pisteen! =D Mulla tästä tullut - pisteitä! Juosten sentään vedin 2 x 300m maaliin asti. =D
Haimme mukaan villillä kortilla (jossa siis riitti että koira on 18kk vanha) ja arvostelu on ollut meille aivan sama kuin European Open pisteytyksen perusteella mukaan hakeneet. Ehkäpä näissä olisi potenttiaalia pitänyt tutkailla /arvostaa enempi. Ei alle kaksivuotias koira voi olla tasoltaa ja kokemukseltaan samaan kuin 5 tai 6 vuotias koira. Oma koira on kisannut kolmen startin kisoja kolmosissa vain kaksi kertaa ja näissäkin selkeesti näkynyt väsymys. Tilaisuudessa juoksimme 18 esteen radan kolme kertaa peräkkäin varmaan 5 minuutissa koko homma!

Mutta nyt olemme kokemusta rikkaampia! Arvosteltaviksi olen meidät itse asettanut, kun sinne hain/menimme ja silloin on kritiikki kestettävä "kuin mies", mutta kyllä kovat oli näköjään vaatimukset ja niiden perusteella olemme molemmat silkkoja paskoja. =D Onneksi järki on päässä ja tiedän asioiden olevan toisin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti