torstai 24. marraskuuta 2011

Aikas haastavan olin tehnyt... 23.11

Juu, tekemäni treeni muodostuikin aikasta haastavaksi. =) Ja siis siksi kun nuo koiruudet lipsahteli ansaesteille. =) Rata oli vauhdikas, ei paljon vääntöä sanan varsinaisessa merkityksessä sisältänyt, vaan mm. parit kpl suoria putkia ja koiran näkökulmasta loogisen esteen ohituksia... Ei ollutkaan vuorossa se mikä suoraan nenän edessä kökötti. =)
Ykköseltä jo lähellä olevaan putkeen. =) 9:ltä kymppi putkeen oli vaikia saada. Lähellä oleva hyppy veti... 10 putkesta ulos tullessa putken suun lähellä olevalle hypylle kirmasi. Tämä siksi kun Into ei ainakaan osannut putkijarrutusta. Tätä sitten palkan avulla vahvistettiin, mutta eipä juuri tähän treeniin apuja tuonut. Ei kääntynyt putkesta tiukasti ni ei...kohta jäi hautumaan ja näitä treenitään. =) Flippiä tehtiin kanssa, hyvin. Ansat ohitettiin! Kepit hyvin, kesti hyvin sivuirtoomisen ja 1 hypyn leijeröinnin! Putki - A ansoista selvis hyvin! Toisin kuin Leevi. =) Leevikin joo treeni tänään ja oli todella vauhdikas taas vaihteeksi. Ilonen hyvä treenisetti. Puomia vahvistin valmiin palkan kanssa Intolla.
Tää ois treeni joka tarttis oikeesti ottaa uusiksi, nollaratatreeninä. Ei ois helppo ei! =D
Ja tarkoitushan ei nyt ollut mitenkään vahvalla "tässä näin"- käskytyksellä mennä vaan linjata koira oikein jo edellisellä esteellä. Tää ei ollut todellakaan mikään vauhdin tai motiavaation tappotreeni. Päin vastoin! Kaikilla koirilla oli hauskaa! =) Ja kyllä ohjaajillakin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti