sunnuntai 20. marraskuuta 2011

4 starttia 2 nollaa 20.11

Kisaviikonloppu takana... ja ristiriitaiset tunteet. =(
Tulossaldo: neljästä radasta kaksi nollaa ja mielestäni hyvää menoa. Yhteistyö pelittää, nollat on aina nollia jne... (KAUHEA SANOA TÄÄ ÄÄNEEN!) MUTTA ikäväkseni joudun todeta, että Inton vauhti ei riitä tuolla kolmosissa mihinkään (saatikka SM:ssä jos sinne päästäisiin). =( On epäreilu olo koiraa kohtaan! Voi kyynel... Muuten niin magee, taitava ja tekee innolla töitä -tosissaan, mutta taso on niiiin kova ja vauhdikkaita koiria paljon.

En tiiä mitä aatella, näillä on mentävä, se ainakin on varmaa (koska lisää koiria meille EI tule!)... panostus koiraan on ollut kova (sekä koko lajiin viimeikoina) ja uskokin näihin kolmosluokan startteihin asti. Nyt on iskenyt todellisuus! =( Nollakoneen tosta koirasta saa, se on varmaa, mutta kun se ei taida mulle riittää! Mutta eipä tässä muu auta kuin yrittää kehittää puutteita jotka tuon "hitauden" aiheuttavat. Toki plussaa tässä on se, että koira täyttää vasta kaksi ja kaikki on edessä. Ehkäpä sieltä joskus löytyy vielä ns. viides vaihde. Ja siitähän ei kyse ole etteikö toi koira yrittäs saatikka mä. Ei vaan riitä ni ei, vaikka ei tuu ees isoja karroksia tms. Kyllä mä Inton kanssa kisata tykkään, onhan se miljoonasti enemmän mukana kuin esim: Leevi aika-ajoin. Voi toista, sen "hartioilla" on levännyt niin paljon toivoa (ja lepää itseasiassa edelleen, sen on "pakko olla" mulle se The Aksakoira!), toki en sitä ole vielä menettänyt, mutta kuitenkin...

No kisaratoihin... Lohjalla eilen eka rata kaatui kepeille, oli tosi haastava sisäänmeno muurilta avokulmaan ja olis tarvinnu leikata päälle. No, koira ei muurilta löytänyt keppejä millään, oli aivan liekeissä...haukku vaan ja hillu. =) Siinä sitten tuherrettiin hyllyyn saakka. Kun kepit löyty loppurata jees ja tuntu ihan vauhdikkaalta. Tän radan tuomaroi Kari Jalonen. Rata ei muuten ollut mitenkään paha Jaloseksi! Eikä toi keppikulmakaan Intolle tolla viennillä ois pitänyt olla vaikea ja leikkauksenkin olis kestänyt, mutta nyt ei pää kestänyt. =)
Toka rata hyppäri (Anne Viitanen), jolta siis nolla ja sijoitus 4. Rata ei paha!! Aika nappi suoritus meiltä! Keppejä varmistelin törkkäämälllä liian kauan, koira tyyliin pujotteli jo kun mä vielä kökötän käsi kakkosvälissä. =) Luki rataa hyvin. Kiinnitin siihen huomiota jo radalla! =)
Nätisti (täydellisesti!) käänty niistossa esteellä 3!

Hyvinkään radat tänään oli molemmat agiratoja tuomarina Anne Savioja. Ihan perusaksaa. Ekalta radalta nolla, tokalta vitonen kun toiseksi viimeinen rima tuli alas. Tää on nyt jo toka kerta kun tuplanolla kaatuu riman tai muurin palikan putoomiseen, mutta kaikki aikanaan. =) Sairaan hyvinhän meillä on mennytkin! Intohan siis nousi kolmosiin syyskuun alussa ja nyt on jo neljä nollaa plakkarissa.
Musta tänkin päivän radat hyviä (paitsi ehkä A:n suoritukset). Ainut, että eilen sekä tänään ei ole pysynyt yhdessäkään startissa paikallaan vaan hiippaili! Ei auttanu vaikka tein mitä, kirosinkin =o... Mutta kun noissa ei voi kauaa kökkiä, ettei tuomari vihellä pihalle..
Tosin täytyy jossain vaiheessa tehdä se päätös että jos varastaa me lähetään startista pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti