sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Miksi aina haluaa enemmän? 5.11

Molemmat koirat tänään kaksi starttia Hyvinkäällä Jankk:n kisoissa. Tuomarina Henkka Luomala. Oma pääkoppa toimi tänään niinkuin pitikin. =) Ne pahimmat löpinät ja seurustelut kisapaikalla on jätettävä vähäisiksi, mulle se vaan ei sovi.
Radat oli kivoja -mentiin vaan päivän kaksi vikaa starttia eli B aksa ja C hyppäri. Agilityradalta molemmille nollat. Sijoitukset heikot molemmilla. Intoon olisin kaivannut lisää vauhtia kovin.

Ekaradan alun ihmisnuoleen se lähti huonosti. Puomi on keskinkertaista tasoa, siihen tarvii ruveta treenaamaan lisää vauhtia. =) Kepeille oikein sisään, mutta pahaa rymirikkoa koko pujottelun ajan. Pointsit koiralle, että pujotteli kuitenkin sitkeesti oikein loppuun asti ja kesti hyvin irtoomistakin kepeillä. Keppien jälkeen ollut tilanne täytyy laittaa treenilistalle! Inhoon tollasta koukeroa! Nyt tippu vauhti Intolla tossa ihan pois! =( Putkien jälkeisissä tilanteissa ei kanssa tykittänyt kunnolla...treenilistalle taasen esteiden haku putkien jälkeen. Ja A.n nyt saattoikin olevan huono ja sitähän se oli. Nollarata kuitenkin!! Nämä startit oli Inton 11 ja 12 kolmosluokassa. =) Ja ainakin tällä hetkellä sille sopii nuo kahden startin kisat, kolme / pv on sen jaksamiselle vielä liikaa.

Ekalla radalla Leevi nyt taas oli alussa sunnuntaiaksailuilla, mutta heräsi siellä jossain esteen 9 kohdilla. Sit rupes tykkittämään ja tykittämään taas vähän omille teilleen. =) Tällä kertaa tapahtu ihme ja sain koiran pois putkelta kun rääyin. Ennen ei olis ikinä vetäny liinoja kiinni 30 cm ennen putkea jos on sinne päättänyt mennä. =) A:n kontakti huono silläkin. Ja niin ikään nollarata kuitenkin. Aikaa vaan palo sikana tossa mutkassa!

Hypärillä Into meni jo selkeesti kovempaa ja tehtiinkin ihan hyvä rata. Harmillisesti vaan muurin palikka tuli alas ja siitä vitonen. Yksi ohjaus olisi pitänyt valita toisin, mutta opiskeluahan tämä vielä Inton kanssa on kokoajan. Ens kerralla olen viisaampi! Ja hei mä tein pyörityksen radalla. =O

Leevi sössi ratansa jo alussa ja sai mulle vitutuksen päälle ainakin puolen radan ajaksi, mikä näkyi ohjauksessa. Hyppäsi nääs ekan hypyn ja jatkoi suoraan johonkin ihanaan hajukohtaan haistelemaan ja kökkimään. Ei tullu edes huutamalla pois, piti suunnilleen käydä potkasemassa. Ratavirheetön suoritus toi oli kokonaisuudessaan, mutta yliaikaa tuli tuon jutun takia 1,02 sek. Mulkku koira! =) Tais päättää mun puolesta että rupee kisaura olemaan ohi! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti