lauantai 6. elokuuta 2011

Kakkosten koukeroita 6.8

Into kisasi tänään Jäkessä kaksi starttia ja tuomarina Rauno Virta. Mulla on sellanen kutina, et mä en ole ikinä ollut hänen radoillaan. Oli kivoja ratoja ja sellaisia hyviä kakkosluokkaan. Ei liian vaikeita tai vääntämällä vääntämiseksi tehtyjä.

Eka rata aika hyvä (hyppäri), lukuunottamatta yhtä valssia jota mun ei edes pitänyt radalle tehdä ja ihme käskytyksiä mitä oikeesti en edes käytä ja sitä että hiipi lähdössä. Arg! Tolle on tehtävä jotain!
Toisessa startissa oli vielä pahempi, jouduin kiroomaan, kieltämään ja kaikkea mahdollista.
Molemmat radat itseasiassa vaati jättämistä lähtöön.

Mutta siis ekalta radalta nollavoitto ja eka luvanolla kakkosista. =) Etenemä hyvä! 4.33 vissiinkin..
Toka rata oli hyvä hyl...otti jostain kumman syystä kiellon putkelta (mustan U-putken kauinmainen pää), oletin varmaan, että oli lukinnut sen jo ja suikkasikin piirun verran ohi ja kävi vetäsemässä lähellä olevan hypyn takaakiertona...tavallaan ihan kuin oisin vippaamalla ohjannut sen sinne. Sit loppurata hyvin...ihan varma en oo tuliko okserin, tokavika este, takarima alas.
Tälläkin radalla vauhti ihan ok mutta ihan kuin olisi taas ollut jo paras puhti poissa. Kerran ennen keppejä olevalle hypylle mentäessä katse kerkes koiralla haahuta johonkin ratahenkilöön tms..

Into was competing today in Järvenpää. There was two classes for mini2 dogs. Into won the first one and got he's first "luvanolla".
I dont know how to say it english. Second start was disq.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti