lauantai 12. marraskuuta 2016

Lyhyestä virsi kaunis, vai miten se meni? 11.11

7 kuukautta!!  on vierähtänyt edellisistä ohjatuista treeneistä ja kunnon aksatreeneistäkin ylipäätään 3 kuukautta.  Tänään vihdoin päästi tositoimiin, mutta ilopa oli kovin lyhytaikainen. Himolla repes sit vasemman etujalan kannuskynsi irti aika treenin alkumetreillä.

Alussa käytiin monet kommellukset taas läpi... 1 liikkelle lähdöllä homma loppu 2 esteen rimaan, 2 yrityksellä keinun kontaktiin (este 3) loppu homma, kolmannella keppien kesken jättöön este 5..., neljännellä esteestä 8 ohi.. Sit alko Juha jo peräänkuuluttaa mun asennetta. =D

Ei ku alkuun ja asenne kuntoon... muutaoin ok veto koko radasta PAITSI 21 hypyllä kyseli ja en nyt muista pyörähtikö vallan.

Sit meijän peli oli siinä - jutellessa huomasin et Himo nuolee jalkaa..

Siitä sit soittelemaan Evidencia Tammistoon joka oli tota aikaa auki. Sanovat et ysiltä vois päästä, tulkaa siksi... mentiin mutta ei siellä keretty mitään tekemään moneen toviin - joten luovutin ja lähdimme kotiin. sanoin että ihan sama jo jos menee huomiseen... Olivat samaa mieltä ja hyvillään kun yksi potilas vähemmän.

Kotiin ajallessa kattelin oman kylän ell et varaan ajan, mut paskat ei auki. No, onneksi on ihania tuttuja jotka on ell.ssä töissä ja jota uskaltaa yöllä häiritä! =D Aamuksi järjestyi aika Avec:iin Porvooseen. Kynsi nappastu pois (helppo oli - kumpa olis itse uskaltanut olisin 101 euroa rikkaampi!) ja all good everything! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti