lauantai 5. marraskuuta 2016

Kisaamisen "iloa" ;) 4.11

Tokat kisat tauon jälkeen ja jälleen jau:n hallilla. Kisat valikoitui tuomarin vuoksi. Suht isoiksi kisat muodostu, vajaat 60 osallistujaa / startit kait.

Kisattiin taas vaan kaksi rataa, tuntuu et sopii itelle. Ei veny liian pitkäksi päivä.

Eka radalla tehtiin nolla ja tokalla 5, tokavika rima alas.
Hollantilainen tuomari harrasti kovasti takaakiertoja! Kauhulla katoin ekaa rataa. =)

Meijän eka rata jätti muhun fiiliksen, että koira vei ja mä vikisin. Aika rujoa menoa - hektistä! Käskytys oli kovaa, kun kokoajan tuntu et oot karvan verran myöhässä. Ekat kisakontaktit pitkään aikaan ja ei kehumista. Ihme et saatiin nolla siitä aikaseksi. =) Sijoitus todella huono =(, kun huutoa ja lentoa riitti.


Toka rata oli hyppäri ja siinä erityistä tarkkuutta vaati meiltä kepeille vienti. Omat askelmerkit piti saada kohilleen. Se meni onneksi hyvin! Ihan ok:sti ts. omalla tasollamme vedettiin rataa muutekin = aikamoiset kaarrokset ja lennot..  Lopussa vaan tölvin ite jotain! =( En tiiä - piti vastis tehä vikalle putkelle mut en vissiin tehny, vaan jotain muun laista jarrua..puolivalssia en tiiä mitä?! Mutta koira käänty ihan vitun hyvin putkesta / liian hyvin ja meinas ottaa tokavikan hypyn sisä puolelta. Jotenkin kuitenkin haki ulos, mutta rima tuli alas =( Harmittaa kun piti ite sössiä! Ei ton kans voi varmistella, se on niin tiedossa ja tossa ei voinu muusta olla kyse kun mun varmistelusta. Aika tosin tälläkään radalla olis riittäny mihkään..


Kisojen jälkeen olo oli ns. normaali - tää on aksaa ja tuloksia tulee ja menee... ei harmitusta sen kummoisempaa. =)
Mutta nyt illansuussa, kun aloin pohtimaan tuloksiamme enemmän ja kirjailin näitä pitämääni tilastoonkin, alko harmittaa ja tuskastuttaa. Todellisuus iski! Meillä ei oo ainuttakaan voittoa plakkarissa. Kakkossijoja jonkin verran, mut liekkö nekin virtaviivaisilta radoilta. Heti kun on tollaset kääntävämmät radat, meistä ei oo mihinkään. =(  Jäädään sekunteja kärjestä kun aikaa palaa lentämiseen.... Kääntyyköhän tää homma ikinä? Haluisin uskoa, että kyllä me vielä tullaan ja näytetään! Aikamme koitaa joskus, menään vaan pidemmän kautta? Aksa Himon kanssa on ihanaa, mutta tää tuloksien haaliminen ja ajattelu tuskastuttaa ja latistaa hommaa. Mä mikään kakkonen tai huonompikaan haluu olla! =D Mä oon äärimmäisen kilpailuviettinen ihminen ja sitä myöden siis huono häviäjä! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti