sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Treeniperjantai

Olihan perjantai! =)

Suoraan töistä ruokakauppaan (jossa kaikki kylä teinit), kamat himaan ja jääkaappiin. Koirien ruokinta ja pikaulkoilutus. Treenikamat kasaan ja revohka autoon.. Orastavaa hedaria...

Eka etappi Keravan pienjäteasema jonne vein vikat roskat - puujätettä.
Seuraavaksi Tammistoon.. Yliopiston Apteekki, josta hain Leksan ab.t.
Sit Hobby Hall, XXL Sport, Erätukku, Budget Sport ja Bauhaus.  Tässä vaiheessa panadolia nassukkaan!

Kaamee nälkä ja kello jo sen verran, että oli suunnattava treeneihin.. eli reippaasti yli kuus! Päätin mennä mäkkärin kautta. =) Tää meijän pe treeniryhmähän käy aina treenin jälkeen mäkkärissä (pl minä), mutta nyt meikä kävikin ennen treenejä! =)

Mä inhoon shoppailua ja yleensä en löydäkään mitään! Pakosta haen sit jotain mitä tarviin. Nyt oli saatava matto olkkarin lattialle, valaisin keittiön kattoon ja aksalenkkarit sekä ulkoiluhousuja. Kaikki löyty! Jes! Ainut - että tuli kallis treenireissu! =)

Treenit meni ok.sti kauheeseen hedariin nähden. Aina kun pysähty juoksusta tuntu et kallo halkee, sellanen oikeen jykyttävä päänsärky aina siinä kohden. Mut oli jotenkin iloinen, vapautunut ja kiva meininki treeneissä!
Viikolla, kun näin ratapiirroksen ensiajatus oli että kusessa ollaan. Kääntymistä... Meille vaikeita juttuja, mutta ilollahan niitä treenaa ja ihanaa kun ne haasteet tulee muun tekemänä eikä aina itsen.


Me kierettiin kolmen koplassa -  mä, Janne ja Heidi. Ekassa setissä meillä toi alku meni ihmeen hyvin, siis esteet 1-5. Yllätyin oikeen! Mut 6 putkesta koira latas ihan hevon kuuseen hypäten lopulta esteen 22. =) Mä olin ihan aatellut, että kylhän se ampuu ja saan vaan ns. ilmaiseksi takaakierron 7. =) Uudestaan, alusta ja sit kun varmistelin 7 ohjauksen, niin oli myöhässä putken 8 ohjauksessa sen verran, että oma sijainti ei kertonut koiralle käännöstä 8 putkesta taaksepäin. Siellä on oltava pitkällä, jotta koira osaa lukea tilanteen oikein.
19-20 väliin persjättö ja 20 japanilainen. Eka setti reisille sit alko pelittääs! Meille aika hasardia puuhaa. =) Ekalla myös 22 vastis ja 23 päällejuoksu ei mitään ongelma. Irtos ihan ilmasiksi 23 takaakieroon kun lentää...

Sit tauon jälkeen nollyritykseen. Koira oli kokoajan hallissa ja patosi... Ei päästy puusta pitkään kun rimat lenteli! Okei, mun vikaa kun katse ei pysy koirassa mut silti! Annoin palautetta ja vitutti oma kauhee hedarikin. Vissiin kolmannella yrittämällä päästiin alun esteitä pidemmälle. Esteelle 22 saakka, sit meni oletusohjaukseksi! Ihan oletin et koira menee takaakiertoon 23 mut noup. Joutu ottaas muutaman toiston, että onnistu. Koiran tekeminen muuttuu kun väsyy ja saa palautetta rimoista ym. Ei toiminu enään samalla tapaa kuin alussa. Mutta totuushan on se, että koiran laskutumislinja 22.lta syöttää suoraan editse hyypäämään seuraavan esteen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti