keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Osaan haastaa kyllä itseäni! 20.4

Tulipahan vallan hallilla käytyä treenaamassa ja suunniteltua treeni about 5 minuutissa just ennen treenin lähtöä. Koneella valmiina olleeseen pohjaan siis, jossa oli 5 ekaa suoritettavaa estettä valmiina.

Moni aina sanoo, että tulee tehtyä itselle liian helppoja treenejä - tulee pysyttyä mukavuusalueella. Ja pah! Mulla käy tismalleen toisin päin! Saan kyllä kaikki paskamaiset treenattavat asiat treeniin! Tänäänkin kääntymistä jne... Ei ollu helppoo ei, mutta sitäkin opettavaisempaa ja palkitsevampaa! Ja tulipahan huomattua, että kun on tänä talvena tullu treenattua tossa hallissa todella vähän (viimeksi helmikuussa), on se vaikuttanut ratojen muistamiseen. Kun monta kertaa mennään samoja esteitä!


Ko. treenissä meillä oli monta hankalaa paikkaa! mm. 5 sylivekistä koira haki pituudelle tai tohon soieen putkeen. Hyvä muistutus taas itselle käyttää vastasta! Se on ainut millä Himo pysyy / tulee lähelle! Pituuden taa tehtävään valssii hiton kiire! 7 takaakierto-persjättö. Vastis ja veto 9-10. Putki 25 imaisi jonkun kerran. Testasin pituudelle persjätönkin... ok.
17 puomi löyty omalla maltilla ja rytmityksellä sekä koiralle tarpeeksi tilaa. 21 okserin taa valssi ja koira lens hevon vittuun suomeksi suoraan sanottuna. Tätä vähän sitten treenattiin enemmän, kurinpalautusta! =) 26 muurin sylivekistä oli Himoa vaikea saada putkeen 27. Haki kaikkea muuta KUNNES muistin taas ottaa vastasen käyttöön!

Videota! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti