maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kisaviikonloppu

Taas lyhyesti - nyt on jostain kumman syystä motivaatio koneella oloon sekä blogin kirjuuttamiseen ollut hiipumaan päin...

Mutta kisaviikonloppu takana. La ihan hyvä päivä, vaikkakin turkasen pitkä! Tuloksena tuplanolla. Kolmas rata hyl.
Ihan ok menoa meiltä ja nolliakaan kun ei ihan joka kisassa todellakaan tehdä. Mua vaan vähän kyrsii se, että ite yrität parhaas, mutta silti et pysty luotsaamaan koiraa voittoon. Koiraa jolla on kaikki edellytykset siihen! Mä joko pöllöillä ohjausvalinnoilla ja/tai myöhässä olollani saan sen vaan lentämään! Tekemään se seittämän metrin kaarrokset ja aikaa palaa! Kilpailuhenkistä ihmistä kyrsii - voittohan se on se mitä noihin karkeloihin pitää lähteä yrittämään, varsinkin kun siihen on olemassa oikeesti kaikki edellytykset (koiralla!). Vaikka sillä tän tason kisoissa ole mitään merkitystä, mut silti! =) Taso kisoissa on kovaa, siellä saa piiuakaan antaa periksi muille!

Su kisat meni rellestämiseksi! Ekan radan sössin minä - toisella rima alas ja voisin väittää että koiralla lähti vähän lapasesta! Olin ekaa kertaa Karstusen radoilla ja en ihan syttynyt. Todella hankalia linjoja ja jopa vaarallisia!

Koko viikonlopun radat omasta kamerasta, video

Ja ihana ylläri, kun Esa Muotka laittoi facen kautta linkkiä la kisojen nollaradoista! Kiitos!


Alla KATTAISEN SAARAn ottamia kuvia mitkä bongasin HSKH:n sivuilta. Kiitos kuvaajalle!
 Kamala kuski! Yök! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti