lauantai 21. helmikuuta 2015

Siisti fiilis!! 19.2

Hyvähän tää on tietty sanoa taas erityisen onnistuneitten treenien jälkeen, että kiva rata! 
Mutta meillä oli niin huikeet treenit tänään Himon kanssa että! Kun joku kaunis päivä saadaan tämä taso vakiinnutettua ja varsinkin vietyä kisoihin niin a'vot! =)

Rata oli 33 esteinen ja kun lähdettiin sitä tekemään tökkäsi homma kättelyssä A.lle (este 5), jossa koira luki mun taaksejättäytymisen ns. kontaktitreeniksi, jossa siis laitan A:lle ja kääntyy sitä asentoon. =)
Palasimme takaisin alkuun ja oma tekeminen hiukan enemmän liikeellä tukevammaksi tuohon A.lle, niin johan rupes pelittämään! Hieno A! Homma kantoi yhdessä paikassa vähän hutisuuntaan mennen (ei virhettä kuitenkaan) esteelle 31 saakka oikein, josta painui sitten vikalle estelle takaakiertoon. Kuskin jaloissa painoi! =)

Sit testattiin esteeltä 14, kepit, hommaa uudestaan eteenpäin korjaamalla mun tekemistä siinä hutikohdassa eli 17-18. Nyt todella nätisti ja juostiinkin rata loppuun saakka ihan huikeella menolla! Kerrassaan huikeella omastakin mielestä! Ja ne ketkä mua tuntee, tietää, etten oo ihan hevillä tyytyväinen mihinkään, koskien omaa tekemistäni!! Tämä suoritus näkyy videolla vikana.

Mä olin jo tässä kohden tyytyväinen treenin, mutta Juhapa oli sitä mieltä että vielä kerran alusta. Valitin etten jaksa! =D Oli juuri tullut suoraan treeneihin ratsastamasta, kyllä, ratsastamasta! Ekaa kertaan vissiin taas 7 vuoteen! Jalat kiittivät... 
No, eihän siinä auttanut kun lähteä yrittämään! Sanoin lähdössä, että kivasti pää tyhjenee kun on väsy ja mielessä kävikin, että muistankohan radan... 
Muistin! Ja saakutti vedettiin nollilla toi 33 esteinen rata läpi ja vieläpä hyvinkin väsyneenä. =) Tosin se sama stiplu sattu taas siinä 17-18, mutta hienosti pelitti yhteistyö ja koira reagoi mun ärjymiseen - eikä lipsahtanut väärälle esteelle. =)

Oheessa video tosta aidosta nollapätkästä ja siitä huikeesta setistä esteeltä 14 ->

Kaiken tän jälkeen Juha halusi vielä että otan tota 1-18 kohtaa jotta saadaan se tehtyä kunnolla, mun jalat oli aivan ttö - ihan kuin olisi liikkunut paskat housussa. Juhakin sanoi mun kävelevän "vähän" oudosti. =D Jouduttiin muutaman kerran höylää enen ku alko pelittääs. Tartti kunnon putkijarrun ja ns. hakemista sieltä putkelta ja aika kaukaa irrttamista 18 taakse. Muuten haki aina estettä 19 - luki jonteki poikkariksi. =o

Huikeet treenit! Sain kokea todellista agilityhurmiota! Yhtestyötä, kunnon luottavasita/vedättävää ohjausta, taistelua ja onnistumista! Toivottavasti tämä onnenkupla ei puhkea koskaan!! =)
Himo on niin *miljoona sydäntä*


Tähti 23 vee

Mahtava meno , tiukka etukeno! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti