lauantai 21. helmikuuta 2015

Plop! 20.2

Ja niinhän se mun kuplani sitten heti puhkes! =D
Mä arvasin ja siksi mulla oli jo heti to illalla fiilis, et tarttis jättää Timon pe treenit väliin. =)
Takki oli oikeesti aika tyhjä vielä tänäänkin eilisestä.

Timon rata näytti paperilta ihan ok.lta, mutta olikin tehdessä jotain ihan muuta! Ainakin alkuun...
Tosi tökkien edettiin, vähän melkein niinku este kerrallaan. (onneksi ei ole videota!)
Kuulin Himon mäikäämisenkin kokoaja, toisin kuin eilen, ja se irtoili joka paikkaan sekä tuntui kohelolta. Väsynyt eilisestä? Varmasti! Tosin jarraili kyllä välillä kivasti hypyille!

Alussa jyystettiin esteitä 4-7.. sit mahtu jos jonkimoista tökkiä matkaan.


Kepeiltä 8 A.lle, 13 kääntyminen huti suuntaan kun mä en kerenny sinne kunnolla, kun liukastuin. Hallin pohja todella liukas - kosteus! 14 putkesta suoraan putkeen 16.. 17 pakkovalssi kepeille ne leijeröiden -> sain koiran kakkosväliin... kepeiltä koira hyylle 11/15 eikä keinulle 18.. 19 luki viskiksi.. 22 keppien loppuun ei onnistunut millään poikkari - oli todella ahdas väli!! Sit sanoin Timolle, että tätä en enään jyystä - menee hermo - jää läksyksi! =) Otetaan pliis joku kiva hyvänmielen pätkä ja sit tää ois tässä! Timo mietti, että mikähän olis sellanen.. Mietti niin kauan, että sanoin josko lähen alusta ja kantaa sen minkä kantaa? Ok! =)

Kanto esteelle 22 saakka jossa unohdin et mun piti leikata! Nyt oli se poikkari niin iskostunut takaraivoon ja eihän se onnistunut nytkään ja niin matkamme loppui siihen. Mutta hyvä setti ja hyvä onnistuminen loppuun! Jeah!

Simmottis treenit tällä kertaa. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti