maanantai 23. helmikuuta 2015

Porsk 22.2

No, niin nyt on kolmoset korkattu ja onneksi en varttunut pidempään, koska sain nyt jo siitä itselleni pienoisen mörön aikaiseksi! Sinne samalle viivalle kaikkien gurujen kanssa ja sit "joutuu" oikeesti vertaamaan itteensä niihin - koviin kolmosen tykkeihin!

Ilmotessa Porvooseen aattelin, että ne on just sopivat pikkukisat meille alottaa! Mut paskat ne mitkä pikkukisat olleet!! 55 maksi kolmosta oli loppujen lopuksi listoilla, sitä en tiiä osallistuko kaikki sit loppujen lopuksi.

Kaivoin oikein pitkästä aikaa sykemittarin esiin ja sepäs näytteli kovia lukemia jo siinä radalle menoa odotellessa! =)

Kaikesta jännityksestä huolimatta, me mentiin just omalla tasollamme ja radalla kaikki ulkopuolinen unohtaen. Tehtiin superisti töitä yhdessä. Ja oikeesti pää kylmä vain omaa hommaamme! Ekalla radalla Himo oli nöyremmän oloinen kuin tokalla! Sen näki jo vuoroa odotellessa ja lähtöön kävellessä pitikin nyt puristella itteään vähän korvasta. =)

Radat oli ok! Tokalla tosin liikaa valssattavaa, mutta menihän nekin!

Ekalla radalla Himo jätti kepit kesken ja siitä femma. Muuten jees menoa! Keinulla seisotin pitkään! Videolla vain pätkä tästä radasta, kun Heidi ei tiennyt, että kameralla ei voi zoomata.
Toka rata olikin sitten jo nolla!! Sijoituksella 4. Rengasta tosin kolautti, mutta ei mennyt hajalle. Tämän otin jo tutustuessa huomioon ja tarkoituksella himmaillin siinä lopussa. Ekan puomin suorituksen jäi yllättäen liian ylös - YÖK! Mutta toka oli täydellinen!

Oheessa ratojen videot. Itse en ole kauhean tyytyväinen, vaikka huimia kehuja menostamme satelikin ratojen jälkeen. Kiitos kaunis kaikille!

Ja saas nähdä oliko tää taas se juttu, että kun menee uuteen luokkaan kisaamaan, lähtee oikeesti vaan kattomaan kuin menee ja tekee paineettomammin - saa aikaseksi sen nollan. Niinkuin meille kävi ekoissa kakkosten kisoissa. Ja nyt kun se on tehty, tajuaa että kykenee siihen ja sit alkaa vaatimaan niitä itteltään ja homman rentous katoaa? Toivottavasti ei!

Mut on mulla huikee koiruus ja mä kyl luotan siihen! =)

Seuraavat kisat joskus maaliskuussa. Vaikka sain jo kuittia aiemmista sanomisistani...
Taisin siis sanoa kolmosiin noustessamme, että "aktivoidumme jälleen kunhan nurmi alkaa vihertää"!
Ja tämä ei siis tarkoittanut, että emme kisaisi lainkaan ennen sitä! Vaan minun ajatusmaailmassani se kuvasi sitä, että AKTIIVISESTI eli useammin /tavoitteelisemmin kisaamme sitten kesän korvilla. Nyt käymme muutamia kisoja harjoittelemassa ja kuulostelemassa. Mutta minun asiani miten kisataan! Tuskin sitä tarvitsee kelleen selitellä?  =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti