perjantai 19. syyskuuta 2014

Treenattavia asioita hakemassa! 18.9

Juhan treeneissöä rata oli juuri sitä mitä me tällä hetkellä treeniltä tarvitsemme! Harmi vaan että siellä ei tullut sillä tavalla ehkä treenattua kuin oli ollut tarvetta, mutta ainakin se sositti mitä meidän tulee treenata ja ne on ne kääntymiset!! Tällä hetkellä HImo on muutenkin todella irtoilevassa tilassa. Hakee kovasti kaikkia esteitä.

Alussa pakkovalssi jälleen hyvä, mutta 3:lle tehtävä puolivalssi vähän hukassa. No, saatiin se loppujen lopuksi onnistumaan toistojen jälkeen niin, että viitti jatkaa, mutta TREENILISTALLE, osioon muistuteltavat asiat! =)
Kepeille halusin ehdottomasti viedä pakkovalssilla, koska mielestäni emme ole ikinä sellaista edes treenanneet ja no problemos! Aivan sairaan hyvin! Keppien jälk. takakiertovalssista suuntasi kovin kovin ulos.. Homma kyllä parani kun suuntasin oman liikkeeni todella paljon tiukemmin alta pois. Keinulla alkuun lentokeinu, vaikka huusin kuin "keinu SEIS!" =) Seuraavillakin kerroilla tuli ihan sairaan kovaa sen! On niin kierroksilla tuolla Juhalla! =o

Ennen puomi setissä taas kuuta kiertävälle radalle, vaikka juuri siksi valistin valssin että ei lähtis! Juha halus et teen persjäätöllä. Mutta kauheeta kaarta silläkin. Ei kait pitäsi näissä jatkaa nykyään ollenkaan vaan ottaa juuri sillee kun sen haluan -tiukemmin- ja sitten vasta taas eteenpäin.

Puomin jälk. setissä, valssi esteelle 12...paaaskaaa....  sen jälk. putken jälk. säätöö..... =) Toki noikin sit saatiin jollekin tolalle! =D

A.n jälkeen alko muurin palikat ja rimat lennellä, välistäveto huono - lentää - jne..
Toki rata treeneissä loppuun päästiin mutta treenilistalle tuli paljon asioita. Juha sano, että Himo saattaa itsensä vaikeisiin tilanteisiin kun menee niin saatanan kovaa!

 Mä en tuntenut mitään epätoivoa treeneissä tai sellaista pahaa mieltä, mitä tämä kirjoitus voisi antaa luulla. Olen pettynyt siihen, että kääntyminen on tällä hetkellä (huom kirj. muoto!!) niin huonolla mallilla. Tulee turhaan vaikeuksia molemmille! Mutta kaikki olisikin liian helppoa, jos se tuli kuuliaisesti tuossa mukana! Mehän oltas ihan koneita! =)

Treeniä, treeniä, sitä se nyt vaatii ja tietty multa iteltä myös edelleen tuon koiran ohjaamisen oppimista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti