sunnuntai 21. syyskuuta 2014

KAT, Järvenpää 21.9

No niin, niinpä se on sitten kisaura Himon kanssa korkattu. Tuntuu oudolta... vastahan se oli ihan pentu ja nyt jo saadaan kisata, vaikka mitenkään valmiita olla. Ja siis koskaanhan ei ole valmista! Mutta tiiätte mitä tarkotan!

Mua ei oikeen jännittänyt edes. Varsinkaan sit kun lähdössä jökötettiin! Kauhee agre oli kaivettava päälle ja kuuluu kyllä kyllä käskytyksessäkin. Aksarata meni ihan kivasti! Mutta ylllättäen siellä tuli keppimoka (näihin voisin takertua, mutta en takerru! Nimittäin juuri keppimokia tai rimoja alas ne olisi halunnut!) helppoon sisäänmenoon - suoraa sellaiseen, mutta hitonmoisesta vauhdista! Putki - pituus - kepit -> meni kakkoseen! Ja tulihan siellä sit yksi rimakin alas, mutta hitsi et oli siistii! Toi tekemisen draivi hävittää kyllä nyt noi virheet taakseen - pakko sen on joskus kohdilleen napsahtaa! =)
Todella positiivista oli koiralta jarrutus kakkoselle! Myös lentokeinua pelkäsin koska tekihän sen viimeksi Juhan treeneissä, nyt keinu kuitenkin mallikkaasti vaikkakin vapautti itse itsensä sieltä. A ja puomi myös ok!

Oheessa aksarata: TÄSSÄ
Heidille kiitos kuvaamisesta, mutsin kuvaamiset on mitä on! =)

Hypäri oli vauhdikas ja jo tutustuessa tajusin, että Himolle on annettava tilaa kepeille sisään mentäessä, mutta niin vaan saatiin siinäkin virhe aikaiseksi. =( Meni umpikulman puolelle!
Loppuradalla lähti mun käden huispasusta kuuta kiertävälle radalle, mutta selvittiin ilman mitään esteiden ohituksia yms... ja loppusijoitus oli tolla vitostuloksella kolmas. Päästiin palkinnoille ja saatiin lahjis taas kat:n kisoihin. Vähän lämmitti mieltä! =)

TÄSSÄ video hypäristä.

Intokin kisasi ja tulipahan pitkä päivä tällä järjestelyllä! Never again!
Piupis oli hurjalla tuulella! Se veti aksaradan sellasella määrätietosuudella, että mä nauroi radalla! Puomin kontaktikin oli huikee!! Täysiä pähän, etutassut maahan ja liinat kii niin, että perse sinkos ilmaan! Tuomari näytti kuulemma hyl, mutta perui sit sen ja oli vaan nauranu. =) Nauro yleisökin. =) Nolla siis. sijoitus 9.
Hypäri samalla kaavalla! =) Into muuten veti molemmilla kerroilla radalle ja katsoi muiden menoa kuumuen! =) Tästäkin nolla sijoituksella 10. Ihana tappis! Tälleen me jatketaan. Treenataan vähän todella satunnaisesti ja kisataan satunnaisesti, jotta toi draivi pysyis yllä!

Inton radat TÄSSÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti