maanantai 15. syyskuuta 2014

Pikainen ot-treeni 15.9

Kävin kentällä hätäseen töiden jälkeen ja treenissä Into&Himo. =) Lämppäyksineen/jäähkäineen ja harjoituksen kasauksineen /purkuineen homma paketissa tunnissa. =)

Oheisessa kuviossa viilletettiin.


Sit puomia molemmilla koirilla. Into siinä hyvä, Himo vaihteleva ja palkkasin sitä vain ja ainoastaan suorituksista mihin oli tyytyväinen. Jää nyt välillä vähän ylös (oikeesti tosi vähän, mut mulle liikaa!), murrrr! Mutta hetsaamalla saa paremmaksi. Olisi varmaan viisainta treenata aina jonkun setin yhteydessä eikä yksittäin!

Mutta tohon kuvan settiin. Intolle helppoo PAITSI toi takaakierto pussin jälkeen. Saatanan vaikee ja vika ei oo koirissa vaan mussa - en osaa sitä kummallakaan. Väli oli aika lyhyt ja näin Himolla tosi hektinen.  Sen kanssa sain sen kyl loppujen lopuksi tehtyä joten kuten onnistuneesti, mutta molemmilla koirilla se oli ehdottomasti paras ja mulle helpoin tolla pakkovalssilla ja saksalaisella! Hienosti pysty molemmilla jättäytyä A:lla sinne taakse...pussin ulostuloon. Into kyl tulee ton suorempaan alas ku Himo näissä taaksejättäytymisissä. Siinäpä tavotetta Himon kanssa.. =) Molemmat koirat on opetettu tulemaan pussin 100 lasissa ja tulevat pitkälle!

Himo oli tänään tossa persjättötreenissä hyvä! Ei sinkoillu mihkään kuuta kiertävälle radalle, mutta olikin vauhdittomampaa kuin silloin Juhan treenissä - lähettelin putkeen.

1 rima tuli kerran alas ja tein huomion Himossa =D, palaute on riman tiputuksesta ollut nyt se käsky "käy" ja hommanteko loppuu. Tänään se teki sen melkein heti omatoimisesti tiputettuaan riman - hyvä kun kerkesin edes käskyttää. =O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti