sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Himo - aina jotain osa 2? =D

Into on se osa 1.
Ei vaan, vaikka tän päivän radoissa sattui kaikissa jokin juttu saan olla itsestäni ylpeä, että kykenen edes tuollaisiin suorituksiin tuollaisen tykin kanssa! Otettakoon huomioon, että on eka maksikoirani! =)
Hullu sellainen! =)

Tässä saadaan hyvin kerättyä listaa mitä pitää vielä treenata, mm:
-suorat vauhdikkaat kepeille menot (vaikeat onnistuu paremmin)
-toi vire koiralla
-oma opettelunsa mulla ton reaktiivisuuden kanssa!
Niinku toi eka rata, tiedostin kyllä tutustuessa, että puomi on tyrkyllä putkesta ulos tullessa ja siinä koira otettava kunnolla mukaan...no, ton häslämoodi vie niin helposti mennessään.. =)
-ja noi käännökset!

Ai sviddu, että mä inhoon tollasia U-käännöksiä hypyltä toiselle. Kuinka helkutissa kertoa käännös, kun rytmittämällä ei pelaa ja jos oot viikon koiran perässä?!? =)

Ratoihin mahtu älyttömän paljon hyvääkin!!! Tää on vaan niin herkkää tuollasen elukan kanssa! =)

Videot kisoista! Vikal meni jo itellä vähän vati nurin, kun koira alko olees sellassessa kaahotumoodissa että ja vaan mäikäsi. =) Otimme käyttöön uuden tekniikan: "Nyt turpa kiinni!" =D -> kokosi ja hiljeni! =D

Oon ilmonnu Himon vielä Janakkalaan ens viikonlopuksi, mutta jos tämä sama trendi jatkuu, jätämme ykkösen radat hetkeksi ja treenailemme rauhassa!


Kuvat: Yasmin Eklund
KIITOS!!


2 kommenttia:

  1. Himosta löytyy muutamat kuvat tän päiväisistä kisoista tuolta: http://yasmineklund.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/Syysskabat/
    saa käyttää vapaasti! :)

    VastaaPoista
  2. KIITOS!! :-) -Taija-

    VastaaPoista