perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäspomppuilut 28.3

Tuulan mukana Mänts:n hallilla vierailevana artistina treenaamassa. Hauska oli taas Intosta nähdä, kun sinne mentiin kuinka onnessaan se on. Aksapuuhathan se on pentuna oppinut siellä ja sen kyllä huomaa. =)

Treeniksi yritin tehdä sellaisen missä me päästään Inton kanssa treenaamaan vetoihin tuloa, mutta sellasen tekeminen tuohon pikkiriikkiseen halliin on varsin vaikeeta. Tuulalla & Nunnalla ohjelmassa kontaktit, kepit ja ohjauksista reippaasti liikkeelle lähtö. =)

Harjoitus näytti tältä:

Meillä eka treeni (valkoiset pallot) aika "ongelmaton". Puomin jälkeiseen putkeen halusin ohjata sylkkärillä (käteen tulon / vetojen vahvistus) aikasta tahmeaa. Kisavalinta olis ollut edestä "pyörittäminen" putkeen ja tämäkin kokeiltiin ja tottahan se oli paras vaihtoehto.
15 piti käydä lähellä rimaa "vekkaamassa" koiraa samaan tapaan kuin mitä Niinun edellisessä treenissä yhdessä kohdin, mutta mulle haastavaa, kun tässä viimevuodet muut opet (lue. Timo R.)on suunnilleen lekalla takonu mun päähän, että ei mitään ihmisTOLPPA ohjauksia. =) Toivottua käännöstä en kohtaan saanut aikaiseksi ja en jäänyt vääntämäänkään.

Tuula veti Inton kanssa tämän harjoituksen ihan kylmiltään koiran kanssa ikinä mitään aiemmin tehneenä niin liki nollilla läpi, puomin kontaktin tuli läpi ja yksi rima tuli alas. =) Toi menee kenen kanssa vaan aksaa! (sydän!)

Toka harjotus tarjosinkin jo sitten ihan erillälailla haastetta. Mukavaa kun saa luotua meille itselle haastavia harjotuksia. Useinhan harjoitusta tehdessä saattaa olla jo liian selkeät sävelet.

Kakkosen ihmisnuoli oli niin ja näin. Kerran jarrutti tosi hyvin! Kolmosen valssilla vois kääntyä paljon paljon paremmin.
4:lta vitoselle aina yllättävän hyvin! Sitten alkoki haasteet... =) Kepit vetää kyllä loistavasti ja ne vetää. =) A:n kontakti muutamaan otteeseen huono!!

9-11 halusin väen väkisin vetojen vuoksi tehdä poispäinkäännöksellä ja alkuun tökkikin kovin. Kisavalinta olis taas ollu takaakierto-valssi ysille jne ja se olikin paras vaihtoehtoa. 12 jälkeen Intoa ei saanut pois lähimmältä seuraavalta esteeltä kuin vastakäännöksellä, mutta tässä tuli taas todistettua Janitan teoria siitä mihin koira laskeutuu takaakierroista! Ja edellisellä radalla tältä hypyltä mentiin ko. esteelle takaakiertoon.

On se mahti ötökkä! Lumet kun sulaa niin alkaa käännöstreenit ym... Jes!

Kiva setti ja kiitos Tuulalle!!

Ei ehkä niin julkaisukelpoinen video, mutta tässä nyt kuitenkin. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti