sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikot vierii... 17.3

kovaa kyytiä. Inton edellisestä treenikerrasta JO 3 viikkoa ja kisoistakin 2. Huh huh, ei tällä menolla ainakaan kehity! Kumpikaan meistä! Intolla aksakunto laskee ihan varmasti vaikka muuten saakin hyvin liikuntaa. Fakta on myös se, että ei toi aksakunto pysy yllä kuin aksaamalla - muualla tartte tollaviisiin hypellä sun muuta! Ja mulla oma tekemisen taso laskee varmasti ja itseasiassa himo tehdä aksaa ylipäätään. Sitä vierottuu hommasta. Alkuun kaipasi kovinkin, mutta mitä vähemmän nykyään pääsee tekemään sen vähemmän kaipaa.... Miettii et pistäkö antaa olla kokonaan.... Enpä tänäänkään mitä mahtikiksejä treeneistä saanut (vaikka missään tapauksessa ne ei menneet huonosti tai olisi jäänyt paha mieli!!), kun yksin kävin Niinun hallilla treenimässä. Meillä piti alunperin olla Niinun yksäri tänään, mutta kun Mänts:n seurakoulutus peruuntu ei onnistunut meittin yksärikään. Ei "viittinyt" Niinu yhden tunnin takia hallille raahautua, ymmärettävää kyllä.

Tolleen itteksiin treenien tunti on pitkä aika. Into väsähti jo ennen puoltaväliä. =) Huom!! Huilittiin kyllä useempaan otteeseen treenisession aikana ja itseasissa lopetettiin jo ennen kuin oltiin 50 min ajasta käytetty.

Mulla oli ajatus, että vahvistelen sitä sun tätä, mutta on mulle tosi vaikeeta tolleen toisen harjoituksessa vaikka sain piirroksenkin etukäteenkin. Radassa ei kyllä myöskään ehkä ollut juuri niitä meille tarpeellisia asioita vaikka paljon hyvää treenattavaa sisälsikin!

Rata oli 27 esteinen. Ja heti alkuunhan mulle iski himo kokeilla sitä nollilla, vaikka juurikaan nollaratatreeniä meijän EI pitänyt tehdä. =)Himo iski kun rata ei tuntunut mahdottomalta! =) Rimoja kolistellen ja paikkapaikoin pitkillä kaarroksilla selvittiin nollilla esteelle 23 saakka, jossa mulla loppu kunto ihan tyystin! Luovutin täysin, kun tuntu, että happi loppuu ja älli lähtee. =) Kyllä on influessa vaatinut veronsa!! Meni tovi ennen kuin tosta toivuin ja päästiin jatkamaan.

Jatkettiin vahvistamalla valmiilla palkalla kakkosen käännöstä - valssi! Ja sit kokeilin alkuun toistakin ohjausvaihtoehtoa, joka oli selkeesti meille parempi tohon. Minikoiraohjaus... =) Mä osaan välillä ajatella tolla muudilla! =)

Sit vahvistin myös tiukkaa käänöstä esteellä 5 valmiilla palkalla niinikään.

Putkesta 16 mulla oli vaikeuksia saada Into pois yheltä hypyltä puomille. Tässä takkuiltiin tovi ja yritin palkkailla, mutta aika heikoin tuloksin. =) En tiiä miten olis ollu paras tapa viiä kohta?!

Tuli tehtyä kuitenkin aika paljon sessiossa vaikka huilittiinkin usein. Into oli ihan naatti lopussa! Loppuun vahvisstin vielä jaakotusta joka on pojalla ihan hukassa ja tarvii rutkasti muistutusta jatkossa, siitä saa muka irrota näppärästi sivusuunnassa putkeen. =O

Puomia otin kanssa palkkakiusauksen kera, eli vierivät pallot.. ekalla "läpi", pysähty taas puomin loppuun kaikki jalat maassa, paitsi toinen takatassu jolla yritti kurottaa puomille. Ei tullut lupaa irrota palloille tästä ja eikun uusiksi. Nyt veti hyvin!! Ite harjotuksessa piti puomi suorittaa itsenäisesti loppuun ja on meillä NIIN HALLUSSA ETTÄ!!

Ens viikonloppuna oliskin tiedossa kisat lauantaina (kaksi starttia) ja sunnuntaina Niinun oppiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti