sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

SM-debyytti 17.6

SM-kuva...


Inton kanssa tänään Tikkakoskella. Odotukset täyttyi sinäänsä, että tehtiin omantasoinemme rata ja nolla, MUTTA yliaikaa reilut 3 sekkaa. =( Joka pilaa fiiliksen! Seppo Savikko oli tuomarina ja rataa en pitänyt mitenkään haastavana, haastena siinä olikin tuo etenemä. Tartti pinkoa yli 4 metriä sekunnissa jotta pääsi aikaan. Eihän se pahalta näin kuullosta, mutta Into The Tappijalalle se nyt oli liikaa. Rata oli mielestäni meiltä ihan hyvä! Yksi pitempi mutka ja kepeille menossa nakotin koiran tiellä jossa varmasti palo senkutteja! Harmi! Ja harmi sinällänsäkin, että meidän tarttisi tehdä aivan täydellinen rata olleksemme ajoissa ja kuinka usein sitä oikeesti tekee ihan täydellisiä ratoja.

Tyytyväinen olen siihen, että kun ratataantutustumiseen menin katosi se vähäinenkin jännitys mitä edes oli. Kisa kuin kisa. =) Myös ennen suoritukseen menoa sain hyvän pössiksen päälle. =) Nipistelin korvia ja kun pääsin kävelemään edestakasin niin siinä nousee agre. Aattelin, että tää vedetään riskillä ja "ns. faijalle", kyynelhän siinä tuli silmäpieleen ja niissä tunnelmissa radalle. =) Toimi!

Tosi harmi, että "nollalla" ja ihan hyvällä suorituksella ei jatkossa oltu.

Mutta, sellaset kisat ja ens vuonna toivottavasti uudestaan ja jospa hiukan nopeempana ja taidokkaampana. Nopeuttahan kinttuihin ei varmaan lisää saa, mutta jospa noista käännöksistä sais nipistettyä ja tosta hyppytekniikasta. Myös lähdössä pysyminen pitää nyt saada kuntoon! Taas meinaan hiipi, onneksi ei tarvinnu jättää kauas.

(tuloksia kun kävin vilasemassa masentaa vaan lisää -millasille koirakoille ollaan vielä hävittykin.. Ketään muita tietenkään väheksymättä!! =) Olivat parempia ja piste!)

Video radasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti