maanantai 25. kesäkuuta 2012

It's back.. 25.6

nimittäin treenimotivaatio, niinkuin päivitysten määrästä saattaapi huomata.
On selkeesti motivaatiota kasvattaa koiran osaamistasoa, katotaan vaan taas kuinka kauan...yhet kisata ja oli siinä -taas kömpii ajtukset "että vauhtimme ei riitä mihinkään"...ei mm .voitetean koskaa taikka saa koiraa edes valioksi.. Tiiä häntä, kahtotaan...

Tänään nyt kuitenkin tehtiin useampaa pientä yksittäistä asiaa:

- alotettiin IHMISNUOLELLA joka ei toimi, eikä toiminut alkuun nytkään.
Tein ihan alkeisopetustyylillä ja monella muullakin tapaa, jopa niin että kun ei hidastanut olleenkaan leluhidastuksista = suoraan nenän eteen palkkauksestakaan, niin en väistänyt jarrun jälkeen ollenkaan jolloin hyppäsi mun jalkoihin. =) Sit rupes vähän löytymään jarrua. Ihmisnuolta täytyy vielä treeniä ja paljon.

- tauon jälkeen oli vuorossa PUOMI-PUTKI EROTTELU. Puomille hakee ihan älyttömän hienosti! Putki teettikin sit hiukan töitä ja nyt tahallaan en ns. ohjannut ollenkaan kumpaankaan vaan sen piti kuunnella käskyjä. Normistihan ajattelen niin, että putkiin ohjataan ja kontakteille "haetaan omatoimisesti". En myöskään juossut palkaamaan koiraa puomin loppuun vaan käytännössä katsoen en liikkunut sinne päin ollenkaan, vaan koira joutu tekemään täysin itsenäiset kontaktit joka kerta -ihan vitun mageesti tekikin! Wohoo! Kuola vaan lens suun pielistä kun nakotti puomin päässä, jonne juoksi rivakkaan!, lentävää palloa.

- A.ta otettiin kanssa niin, että pallot aivan alastulon juuressa kiinni. Tällä nyt katotaan tuleeko tulosta. Ainakin himmaa vauhtiaan eikä roiskase tiputtaa itteään asentoon kilsan päästä... toistaiseksi? =)

- lopuksi (taukoiltuamme ensin taas tovin) otettiin KÄÄNTYMISTÄ ja palkkaan kiihdyttämistä. Veti hyvin!! En oo ikinä nähny Inton kääntyvän tollasessa alotuksessa noin hyvin!! Samaa juttua muutamassa muussakin kuviossa. Myös pyörityksen vahvistus / palkkaus molemmat suunnat sekä vekki samoin.
Keskiviikkona kisataan Purinalla ja viikonloppun varmaan taas jotain tällaista "pikkutreeniä". =) A.ta ainakin ja ihmisnuolta sekä keppejä? Just hokaisn että tein TAAS pyöritystä takaakiertona -treenilistalle se niin että hypylle edestäpäin ja peruskäännös muutenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti