torstai 21. kesäkuuta 2012

Edellisestä kerrasta jo 3 vko:a... 20.6

siis kun on viimeksi OIKEESTI treenattu. Se oli Satulinnassa 30.5! =)
Mutta siis joo tänään treenattiin ja melkeinpä jopa ihan ajatuksella vehvistelin asioita. Tein koosteen, sovelletun, SM-kisojen maksien karsinta sekä finaaliradasta.A:n tilalla oli keinu, ei jaksettu A:ta raahailla...

Inton kanssa alku oli haastava ja siis siksi että en saanut ajotusta kunnollaa kohdillee putkeen menoon. Tuli aina liikaa mutkaa matkaa, koira siis haki liiakis ulos putken suusta. Troyn kanssa oli paljon helpompi, en tiedä miksi.

Tein leikkauksen putken jälk. hypylle jossa Into käänty hyvin, mutta vauhti tippui ja ei hakenut suoraan seuraavaa hyppyä. Meille tyypillistä... Puomi oli bueno! Vähän haki jossain vaiheessa sivuun, mutta ei pahasti kun leijeröin kepit ja menin sinne suoraan vastaanottamaan. Tein myös leikkauksella. Pujottelee tällä hetkellä aika "hitaasti" kun takoo itteänsä joka keppiin ja rytmi rikkoutuu.. Tiiä millä korjata?

Valssi keppien jälkeen hyvä! Troy tosin haki tässä usein vieressä olevaan suoraan putkeen, meinasi pp käännökseksi. Oli ihan palkalla vahvistettava että lähti tulemaan valssiin. =)

Välistäveto Intolla jees. Troipan kanssa taas ekan rima usein alas. Löyty syykin -vaihdan käden liian aikaisin, ei kestä! Tarvii olla oikee ohjaamassa niin kauan kun on laskeutunut ja sit vasta vasen.... Peruskäännökset Intolle hiukan hepreaa piituudella siis. Ei yllätys -tiedossa! Joku ei oo opettanut ollenkaan, niinkuin ei pyöritystäkään. =) Mitäpä noilla PERUSohjauksilla tekiskään?! Keinu jees!

Kepeillä treenattiin sit myös tiukkaa päällejuoksua. Ekalla lopetti liian ajoissa, sanoin normit "höpö höpö" ja otettiin uusiksi, nyt ja tämän jälkeenkin HYVIN! Käytän tässä vahvasti vastasta kättä, jo puolesta välistä keppejä oikeestaan ja toimii.
Lopun valssit...no... =) Troyn kanssa kerran älyttömän hyvin! Heidi sano, että käänty ihan mulkerona, niin mageesti että meinasi tulla kuulemma tippa linssiin. =D

Oli kiva treenata pitkästä aikaa ja jospa tästä taas motivaatio alkaisi pikku hiljaa löytymään...

Treenattavia asioitahan riittää!

Tärkeimpänä nyt edelleen se A, kepakot, eteneminen ulkokulmassa hypyillä ja nuo perusohjaukset, kääntyminen, hyppääminen jne jne.. Ainiin ja vekkaus, sitä ei oo kans kait tullu opetettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti