sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Inton osalta se oli siinä... 4.12

Eli siis kisat tältä vuodelta ja toviksi kevään osaltakin. Yritän pysyä suunnitelmissa ja seuraavan kerran jannu kisaa maaliskuussa. Välissä treenitään huolella mietittyjä juttuja ja totaalitaukoillaan (helmikuu?). Kevään huoliksi SM-tulosten osalta jää enään tuplanollan hankkiminen (ja karsintoihin jos mielitään ni se voitto, mutta sinne osallistuminen ei ole päätavoite!)
SM:iinkin jos päästään niin kokemusta mennään keräämään! Eihän meillä siellä oikeesti mitään mahiksia mihinkään olekaan, niin kova on taso ja koiran vauhti kun ei riitä niin se ei riitä!

Leevin kanssa vois jokusen kisan tässä välissä kisailla.

Paras lopetus kisakaudelle tää päivä ei ollut, mutta eilenhän meni ihan buenosti. =) Intolle tänään ekalta radalta hyl. Koira oli innokas ja vauhdikas (meni oikeesti räkä poskella), mutta radalla olleesta toisesta putkesta käänty sisään mentyään takas =o ja sit sain sen suikkastua korjatessani väärään päähän. Kepeiltä myös sisään menossa tosi paha rytmirikko kun ampu niin vauhdilla sisään ja sit sekos pujottelu. Näytti vierestä pahalta! Keinulla jätin reilusti, toimii!! =) Puomin alastuloa ei tehnyt kunnolla, muutin lennossa suunnitelmaa ja tein persjätön...testing testing....don't work! Don't test! Stay in plan! Toka rata, heti eka rima alas...melkein tiesin noin käyvän! Linjassa hyppy-pussi-puomi, ei osaa kattoa tollassissa ponnistuspaikkaa ja ei kestä vedätystä... Puomin kontakti hyvä! Pysäytin kunnolla. Jätin taas keinulla PALJON, toimii!! =) Kepeille meni nyt oikein sisään, mutta kehuin aika reippaasti ja lopetti pujottelun kesken about 3 välissä... Loppu hyvin!

Leevi oli saakutin vauhdikkaalla tuulella! =) Vaikkakin tokan radan lähdössä taas haisteli ja haisteli ja haisteli...mä huutelin sille että "haloo, tule...tuletko?"
Mutta, kun liikkeelle lähti, ni sit mentiin! Tää toka rata oli hieno ja hyvä -puomin kontakti WAU, yhtä poispäinkäännöstä lukuunottamatta jossa valu ja tokavikalla esteellä hyllyttämistä, joka oli NIIIIIN OHJAAJAN VIKA! Huutaa nyt kun koira on jo menossa oikiseen päähän putkea ni "tänne näin" saadakseen vedettyä koiraa oikiseen päähän putkea...mitä tekee Leevi? REAGOI??!!? Vetää liinat kii ja ei mene putkeen?! =) Yritän korjata kun jälessä hiihdin -meni väärään päähän = hyl. =)
Eka rata oli kans sairaan vauhdikas Leevillä, etenemä kepeillä sössimisen jälkeen vielä 3,91m/s!! Tällä radalla tosin vielä keppivirheen lisäksi keinulta kontaktivirhe ja puomilta samanmoinen! =O

Leena radat oli kivoja, vauhdikkaita ja aika helppoja vaikka tulostaso olikin loppujen lopuksi heikohko. Mulla oli jalat väsyt poikien kanssa kirmailtuani ja vedin vaan 2 rataa / koiruus.

Mulla oli tossa aiemmin ajatuksissa ilmoa Leevi RimA:lle 10.12 tai H:käälle 11.12, mutta ne ilmot meni jo, multa unehtu... Eli Leevikään ei kyllä enään voi kisata tänä vuonna, koska 17.12 menee koulutuksen merkeissä....

Ainiin ja pakko loppuun laittaa, ennen kisoja kotona vielä mietiskelin, että eipä oo taas tullutkaan keppivirheitä saatikka ohjaajan osalta sellaisia totaalimokia tms -kuinkas tänään kävikään! =D Ei ikinä pitäs aatella mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti