perjantai 30. joulukuuta 2011

Espohossa.. 29.12

Treenilöt kera Niinun, Teemun ja Laitisen Jarin. Into sekä Leevi treenasi molemmat. Leevi tosin ei niin tosissaan ja aika pikaseen kaikkien jo lopetettua. Harjotus oli Jarin tekemä. Haastavia paikkoja ja taas tuli todistettua, että kun tulee kosketusta eri ihmisten tekemiin harjotuksiin niin tulee uutta eteen.

Inton kanssa energia tuhriintu yllättävään asiaan, kohta oli muutenkin sellainen joka tuotti rataantutustuessa päänvaivaa. Kokeilin sitä muutamallakin tapaa sitten loppujen lopuksi (takaakierto-persjättö sekä pakkovalssilla), mutta se ongelma....se oli se, että mä en osannu rytmittää kahta takaakiertoa peräkkäin. Ainakaan tossa kohden, kun esteet oli L:n mallissa, L ylösalaisin =D. Ekalle hypylle pussista takaakiertoon ja siitä ns. alaspäin toiselle hypylle takaakiertoon, jolle sit vielä persjättö.. =) Ekan takaakierron jälkeen Into tuli liian vahvasti mua kohden, painui välillä pahasti seläntaakin pois näkökentästä ja haki hyppyä suoraan edestä. =o Paikaltaanhan (kun si mä tökötän paikallani) irtoo takaakiertoon vaikka minkä matkan takaa, mutta liikkeessä...argh. Sit kaiken kukkuraksi mä meen nyt liian lähelle noita esteitä viemään noihin takaakiertoihin (kun kerkeen, mutta aiheuttaa tietty sen et jos tartee keretä KUNNOLLA valssata esim. alta pois niin....), nyt muutetaan mun tekemistä niin, että saan samallaisen takaakiertoon irtoomisen Intolle mun ollessa liikkeessä kuin paikaltaan lähetettynä. =) Kunnon keilaus -treeniin siis juoksua ja siinä samalla keilausta Taijalle.

Niinukin tyyppäsi Intoa ja hyvin lähti mukaan, oli ehkä varovaisempi edetessään ja sit toinenkin juttu -ihmeiden aika ei ole ohitse! Leevikin lähti Niinun matkaan! Alkaa ahneus voittamaan...se kellä pullat se vie... =)

Mulla tuli Leevin kanssa esiin kaikki jutut mitä olettaakin saattoi...Alussa puomin alla oli pitkällä putki jonne kakkoshypyltä koira piti saada, no Leevi näytti jo lähtevän putkeen, mutta kun aloin irrota omaan suuntaani hyppäsi puomille sieltä aika sivusta... =) Eikun uusiksi, ok! Toinen juttu oli kun kepit syötti suoraan A.lle jonka vieressä (lähellä!) olevaan putkeen koira piti saada, painu Leevi A:lle. No, oishan mun pitänyt tajuta, että se tarvii vähintään puolivalssin tohon, sen kun tein toimi! Leevin kanssa ei mitään ongelmaa siinä kohden mitä Inton kanssa treenittiin. Leevi tosin yhdessä toisessa kohdin kääntyili väärään suuntaan, kohta jota tuolla ohjauksella pelkäsin kuin hullu -että koira tulee jalkoihin, kun siinä ei kerennyt kunnolla muurin jälkeen työntämään koiraa seuraavalle hypylle vaan muurilla oltiin enempi yhtäaikaa. Tosta puhuttiinkin alkuun että jos ois kisoissa tullut eteen en olisi edes uskaltanut lähteä tolla systeemillä yrittämään. Hyvä nyt kun tuli treeneissä esille, niin tietää kuinka siinä voi toimia.

Harmitus on vaan se, että tuolla SatuLinnassa on niin lämmin, vie aika nopeesti puhdin pois meikän koirista! On vähän kuin kesällä treenis... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti