torstai 28. tammikuuta 2010

Treeniä Porvoossa

Pakko oli päästä treenaamaan ja tämähän onnistui kuin varasi Porvoosta Peten koiratarvikeareenalta lämpösestä hallista aikaa. =) Omaan KYLMÄÄN halliin ei näillä pakkasilla voi mennä.
Kävästiin siis Minnan ja poikien kanssa siellä rykäsemässä pienet treenit. Yhtä 8 esteen pätkää kokeiltiin eri versioilla ohjaten tai lähinnä noi kokeilut sijoittu 4 ensimmäiseen esteeseen. Myös kontaktit oli ohjelmassa.
Hugo on tällä hetkellä ihan sekasin. Tästä voi vain syyttää itseään kun kisoissa ollaan toimittu toisin kuin treeneissä. No, nyt taas puhaltaa muutoksen tuulet tässä suhteessa sen kohdalla ja kisatauko. Kepakot treenataan varmemmaksi ja eri kulmia kuntoon sekä noi kontaktit taas kuntoon. Kesällä voipi olla että Hugo kisailee sitten viimeisiä kisojaan ja alkaa nauttimaan eläkepäivistään. =)
Leevillä treenasin kans kontakteja. Nyt vaihe, että palkka siirtyi sivulle, mutta kontakti suoritetaan kunnolla ja vauhdilla loppuun asti. Itse jättäydyin tarkotuksella hyvin paljon koiran jälkeen. Apuvälineillä ok... =)
Tahtoo kesän jotta pääsee kunnolla treenaamaan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti