sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Jau:n kisoissa 3.1.

Kun nyt tuli sitten lisättyä toi ekakin rata tänne, niin nää on nyt vähän hölmösti täällä.
Tässä yllä siis toinen rata ja tuolla alhana eka rata!

Kisaamassa oltiin pitkästä aikaa. =) Leevillä kuukauden ja Hugolla reilu kuukauden kisapaussi takana. Treenattu toki ollaan pikkusen.
Nyt itelle uusi tilanne, kun kaksi koiraa kolmosissa ja starttasin molemmilla samat radat.
2 kummallakin. Mielestäni tuolla ei kuitenkaan suorituksiin ollut vaikutusta.
Kisat oli meijän osilta aamulla ja pakkasta 26,3 astetta!! Koirat ei kuselle saatikka paskalle kunnolla suostuneet menemään. =)

Itse ratoihin.. Hugo ei ollu keskittynyt tänään, sairaanloisella innolla teki hommia mut omia hommiaan. =) Ei lähtenyt ohjauksiin taas mukaan ollenkaan... Kepeille meni mm. hyvin sisään, jätti välillä keppejä pujottelematta ja jatkoi silti innolla. Sit taas jäi A.n harjalle kökkimään!?!
Ekaradalta tuli hyl, niinkuin tokaltakin, mutta se siksi kun koiruus ohitti esteen ja en korjannu sitä vaan jatkettiin vauhdilla etiäpäin...kepeillä oltiin jo uusittu kerran, et 5 alla.

Leevin ekarata oli ihan ripee kans, mutta.... =) Sössin siellä omilla ohjauksillani hiukan puomin jälkeen, josta seurauksena 5. En hanskannu varmaankaan koiraa tarpeex puomilta (juoksukontaktit) jatko-ohjaukseen ---> poispäinkäännös. Koira kiersi koko esteen kertaallen. =) Sit loppuradan valssissa olin myöhässä, mutta EN TODELLAKAAN NIIN PAHASTI KUIN YLEENSÄ valssatessa!! WOW =) Yritystä oli kepeillä irrota ja siksi kerkesinkin valssiin edes joten kuten.

Toka rata (nyt loppujen lopux molemmat) näkyykin tuossa videolla..kämmejä mahtuu matkaan ja koira tuntui asuvan putkessa ikuisuuden mikä oli ennen rengasta. Keppien jälkeinen valssi on aikasta hanurista. Mutta senhän nyt tietää, kun mä oon valssajana. =)
Tulos tältä radalta vitonen puomin alastulolta. =( Töitä töitä olis tehtävä niitten eteen!
Loppuis vaan noi pakkaset et pääsis halliin!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti