perjantai 8. tammikuuta 2010

Omatoimitreenit Minnan kanssa 7.1

On tää niin poikkeuksellinen talvi taas. Nyt kun seuralla on oma halli käytössä, että treenaamaan pääsis usein, niin sit on näin pirskatin kylmä pitkän aikaa. Hallihan kun on kylmä. Mutta kaikellahan on tarkoituksensa!
No, tänään päästiin kuitenkin hiukan treenaamaan, kun oli vaan n. -10 astetta pakkasta. =)
Viikonlopun kisaradoista tein meille treenipätkän, missä oli puomi (kontaktitreenin tarves kun on) ja puomilta molemmissa päissä Leevillä tehtävä poispäinkäännös, mitä myös tarves treenata.
Pp-käännökset tuotti vaikeuksia kun meillä ne juoksukontaktit, koira painaa aika haipakkaa alas ja ei lähe ohjaukseen mukaan / kuuntele kunnolla. Mutta, vauhti on HIENO asia, jotenka tota kuulolla oloa treenataan ja muutenkin sitä, että sen puomin jälkeenkin on elämää. Aika vähän itseasissa sitä treenattu, vielä on painopiste ollut itsenäisessä suorittamisessa. ( se mitä ny ylipäätään ollaa noita kontakteja treenattu tässä viimeaikoina)
Kisaradasta suoraan poimittu kohta esteet 3-6, tein samalla lailla kuin kisoissa, mutta hain sujuvuutta esteelle 6 menoon. Hugolla samat virheet toistu monesti kuin kisoissa. Ei tullu käteen ollenkaan putken jälkeen. Ja ohitus kokoajan esteelle 6...kiersi sen sinne taakse hypyn yläkautta. =) Leevillä harjoiteltiin myös käteen tuloa paremmin ja selkeenpää irrotusta iteltä hypylle 6. Helpompi kaveri toi. =) Sit Hugon kanssa väännettiin kohdassa 14-16...pakko olla keppien puolella kun ei pujottele itsenäisesti ja siitä valssilla putkeen 15 ja en kerenny millään kertomaan sille ajoissa putkeen 16 menoa. Kerkes aina kuokata sieltä välistä kohti minua, kun kökötin vielä jossain siellä putken 16 toisessa päässä. =)
Leevillä tein kohdan niin, että lähetin sen hypyltä 13 kepeille ja leijeröin puomin koiran pujotellessa ja siitä sitten reippasti koiraa kutsuen putkeen 15 ja tiukasti toiseen putkeen 16 kun ite oli jo sielä. HIENOA sanon mä!! On se vaan aikamoinen koiruus!!! Irtoili pariin otteeseen kivasti keppien jälkeen vaikka ite olin siellä puomin toisella puolella. Haki keppien jälkeistä hyppyä kovin. Ei siis viis veissannu mun sijainnista vaan pujotteli itsenäisesti ja MÄÄRÄTIETOISESTI loppuun. WOW!! =)
Ja tasan vuosi sitten kisauran aloittaessamme meille tuli joka kisassa keppien sisäänmenosta vitonen!! Kehitystä on tullut huimasti ja vaikeat esteet muuttunet vahvoiksi! =)


Loppukevennys: Tekevälle sattuu.. lärvi kohmessa siinä sitten oltiin koiria lähdössä loppuverkkaamaan, mutta tulla tupsahtikin aura-auto paikalle ja piti pian liueta alta. Sovittiin et poistutaan ja mennään kotinurkille 5 min matkan päähän loppuverkaanmaan koirat. Jonkin sortin solhlaus sinä sitten alkoi ja meikäläinen Hugoa työntämään häkkiinsä (mitkä on siis autossa "korkeella"), koira lipesi kädestä -> ja oikea jääkylmä poskipää tösähti suoraan paksuun metalliseen häkinoven reunaan. Seurauksena kiva patti poskipäässä, toistaiseksi ei vielä ole mustelmaa tullut, mutta kipeä on!! Ja erikiva kutti siinä tököttää, semmonen parisenttiä halkaisijaltaan ole pyöreä möntti. Great!!!! Onnex ei koiraan sattunut, kun sain siitä pidettyä kumminkin kiinni. Meikäl on nyt vähän niinku poski-implantti oikessa poskessa. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti