sunnuntai 31. tammikuuta 2010

I-HAH:n kisat Hyvinkää 31.1

Molemmilla koirilla kaksi starttia ja tuomarina Kari Jalonen. Ihan kivat radat, varsinkin toinen sisälsi paljon takaakiertoja (Leeville passaa) ja molemissa oli oli kyllä otettu kontaktien jälkeisessä elämässä huomioon, että pikkukoirilla saataa olla juoksukontaktit. =)

Hugolle hylsyt molemmilta radoilta. Ekalta kieltojen takia, mutta tällä radalla tosi hyvät kontaktit! JES! Tokalla radalla radan puolivälin paikkeilla paineli selän taa esteen väärään suuntaan vaik mä oisin halunnu pojan takaakiertoon. =) Nyt Puksu ei kisaa varmaan hetkeen....

Leeville ekalta radalta yllättäen heti alussa renkaalla suhahdus välistä. Varmaan mun syy...kiirehdin liikaa tekemään persjättöä... tästä 5 ja sit tuli rutkasti yliaikaa. Myös videolla näkyy tuomarin käden nosto puomin alastulosta, mutta tätä ei jostain kumman syystä ole kirjattu tuloslappuun. Radalle rykäsin tehdä yhteen kohtaan (A:n jälk.) saksalaisenkin, eka kerta kisoissa, tuntu hyvältä radan jälkeen, mutta videolta katsottuna ei nyt oo mikää mestarirykäsy. =)
Toinen rata alko vähän takkuillen. Ihmisnuolen tyyppisesti alotin kakkoselle, mutta koira haki hiukan liikaa selän taa. No putkeen kumminkin ok. =) Yhes kohas valssasin kivasti ajallaan, siitä plussaa itelle. =) Radan kulmassa olleeseen putkeen ei oikein irronnu hyvin. Rata ei todellakaan tuntunut mitenkään vauhdikkaalta, aika vääntöä kokoajan.
No, yllätyksekseni sain todeta, kun kisakirjan hain, että sinne oli tullut merkintä!! =) Sen "tiesin", että ratavirheetön suoritus oli, kun sen kuulutuksen kuulin, mutta olihan tuo myös huikeat -0,31 alle ihanneajan. Leeville siis kolmas nolla kolmosluokasta!! =) Sijoitus 7/30.

Kai me joskus noihin kärjenkin aikoihin tullaan yltämään (toivottavasti!) kunhan opin tuntemaan koiraani ja luottamaan siihen sekä tietty valitsemaan ne meille nopeimmat ohjausvalinnat. Nytkin jäätiin kärjestä ??? s. Toki en halua kuulostaa tyytymättömältä!!! Onhan nolla aina nolla!!! Ja suunta oikea, että nollia edes tulee aika-ajoin...seuraava etappi olis et tulis useasti ja sit ehkä sitä aikaa voitas alkaa kiriä. =)

Kontaktit pitää myös saada luotettavaksi jotta onnistumisia voi edes tulla, nyt on parit radat "kaatunu" kontaktivirheeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti