perjantai 2. tammikuuta 2009

Vuoden ekat treenit 1.1.2009

Poikkeuksellisesti treenattiin torstaina, kun lauantaina hallilla on ne kisat. Meijän piti alunperin alottaa 16.00, mut belkkareitten epiksien takiapäästiin hommiin vasta 17.00. Ei se mitään, noitten kisojen rataa sitten hyödynnettiin treeneissä...sillä alotettiin. Oli kiva rata, haastaviakin kohtia, vaikka episten rata olikin, tosin kyllä kilpailevien! Leevi sai ihan ekax jahdata hallista hiiren ulos, tappoi jo muuten päivälenkillä yhen! Se häiritsi alotuksessa hiukan, kun lähtö oli juuri sen oven vieressä minne hiiri ajettiin. Treenamassa meitä oli 4, mut koiria 6. Mia oli suunnitellu harjotuksia, mut eipä niitä liiemmin sit taittu tehdä. :)
Leevin kans alotin....Alku-> hyppy-rengas-keinu meni ihan jees, keinulta u.n mallisen putken ekaan päähän, mikä siis oli poikittain keinuun nähden. Siinä tuli ohitus, kun ohjasin koiraa keinun oikealta puolelta ja näin toi tie ei ainakaan Leeville ollut looginen, kun ei oo mikään "putki-imuri". Hugon kanssa alotettiin /otettiin toi kohta vasemmalta puolelta ja se toimi paljon paremmin! Sit toinen mun moka oli hypyltä muurille lähetys takaa kiertoon (kulmasta), en käskyttäny ollenkaan ja koira tuli välistä pois. Tästä jatko meni ihan hienosti kepeille asti. Paisi muuten olihan siinä se yx putkihässäkkä vielä..jotain siinä kävi, mut nyt ei muista mitä. :( Kepit oli pakosta vietävä vasemmalta! Ja siinähän se! :( Sisäänmeno oli hieno :) ja alotus, mut kun en osaa kuljettaa tolla puolella!! MUTTA TÄMÄ ASIA KORJATAAN!! :) Loppu ihan jees. Eräänkin keppitoiston jälkeen. Eli, ei nyt ihan putkeen menny taaskaan toi rataharjoitus! :0 :)
Hugon kanssa meni kyllä paljon paremmin....päästiin muistaakseni kepeille asti ihan hienosti. Sit toistu toi sama kun Leevinkin kanssa! V...u! Taas jokunen keppitoisto ja loppu jees! Sit erikseen jynssättiin vielä molempien kanssa keppejä sekä saksalaista...niistoa...flippiä...jaakotusta, jos se ny ylipäätään noin menee ku me sitä tehtiin? :)
Jotenki oli tosi kiva treenisessio, vaikkakin oli vähän sellanen hössöntössö olo taasen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti