lauantai 10. tammikuuta 2009

Treeniä....treeniä...

Tänään ja koko tammikuun meillä on treeniteemana irtoominen. Päätettiin treeniporukan kanssa jokaiselle kuulle oma teemansa, niin saadaan jotain logiikkaa tähän hommaan! Niin ja sit joka kuussa treenataan muutamaa haastavampaa ohjaustekniikkaa myös. Nyt tammikuussa ne on saksalainen ja niisto.  Hanna alotti kierroksen treenienvedossa. Hän oli suunnitellut 2 harjoitusta, joista toinen oli osin tuttu Laura U. koulutuksista. Ja mulla oli kuvio noita ohjaustekniikoita varten. 
Vähän jäi sellanen fiilis, että tuli taas tehtyä sitä sun tätä ja sit vielä, kun höyryää kahden koiran kanssa..... Mutta treenit meni hyvin! Noi ohjaustekniikat sujuu jotenkuten oikeelle, mut vasemalle se oli kyllä sellasta hakemista vielä!
Toisessa Hannan treenissä tehtiin välistävetoja, työntöjä, keppejä, pöytää, rengasta... Erikseen otin keinua ja kontakteja. Missä olen pöllönä palkannu koiraa kädestä. Onnex Mia näki ja huomautti, että PALKKA MAASTA! Jatkossa siis maasta! :) Toi Laura U.n kuvio meni meni ihan ok. Hugolla käytettiin kuppia apuna, et ois irronnu paremmin, mut se alkaa kyl heti ettiskelemään sitä liikaa! Kaukaa kutsuohjaus osio meni hyvin! Viimex Lauran koulutuksessa ei keretty sitä kunnolla ees treenata ja tänään meni noin hyvin! Oon tyytyväinen! :)
Leevillä kerkesin tohon harjotukseen vasta lopux ja pikaisesti, mutta se meni oikein hienosti. Toi kutsuhomma toimi molempiin suuntiin mahtavasti! Irtoominen putkille ei oo noitten koirien vahvuus, mutta on Leevi edistyny siinäkin.
Innolla taas ootellaan ens lauantaita. Sit onkin Johannan veto. :o :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti