sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Toiset viralliset kisat takana 18.1.

Tänään oltiin sitten toisissa virallisissa agikisoissa, Kirkkonummella. Mia ja Natso kavereina. Oli tosi kiva reissu! Molemmat omat koirat starttasi kahdessa luokassa, molemmat agiratoja. Radat meni jotakuinkin noin kuin yllä....

Hugo aloitti tällä kertaa (nro 4)...vähän hakemista oli taas! Alku oli haastava...hyppy ja muuri vierekkäin ja siitä lyhyt tie kepeille. Paras olis ollu, kun olis voinu viedä keppejä "väärältä" puolelta, mut Hugo ei kykene vielä sellaiseen. Siispä oli pakko valssata ja ei olla sellasia kepeille vientejä treenattu laisinkaan. Ja toi mun valssaminen ylipäätään! :) Heh! Tässä Hugo painelikin "ohi" ja siitä vitonen. Tokayrittämällä saatiin kepit alusta loppuun. :) Loppu oikeestaan ihan jees, mitä ny koira irtos pussille ihan mukavasti ja mä yritin pinkoa perässä ja koira tuli sieltä ulos suoraan mun jalkoihin. Yliaikaa napsittiin ihan huolella taas.

Leevin (nro 24) kanssa alku meni loistavasti ja kepeistä suoriuduttiin kunnialla!! Keinulta poika tuli vähän reilusti alas ja siinä sit muutama sekunnin sadasosa ihmeteltiin molemmat. Tästä homma jatku ihan kivasti pituuden jälkeiselle hypylle asti, mistä Leevi paineli ohi (kun ohjaaja ei jälleenkään kertonut käännöksestä koiralle millään tavalla!!!!), onnex tälläkertaa ei hypänny sitä väärään suuntaan. Tosta ohituksesta rapsahti vitonen. Lopun putkesta Leevi meinas kans painella ohi....videolta katottuna näyttää, et se kattelee johku ihan muualle kun mun perään....omaa käskytystäni en siitä kuule, käskytänkö edes putkelle? :) Erittäin positiivista oli se et molemmat koirat oli innolla mukana ja varsinkin Leevi liikku ripeesti. Oma ohjaus nyt on aina mitä on! Käännöksiä pitäs ennakoida kunnolla ja ylipäätään ennakoida! :) Sit ihan turhaan oottelen koiria radalla! Hidastaa vaan! Mutta täytyy antaa itelle armoa, vielähän tässä ollaan ihan alkumetreillä koko harrastuksessa!

Toisellekin radalle Hugo pääsi ekana ja kaikki meni hyvin 4 vikalle esteelle saakka! Missä taas allekirjoittanut mokasi, kun ei kertonut koiralle käännöksestä ollenkaan. Koira jatkaa suoraan ja kiertää siivekkeen...hyppää esteen väärään suntaan! HYL! :( Jatkettiin kumminki loppuun, mutta hetkellisesti tuon sössiin jälkeen Hugo taas haahuili. Kepeille jouduin "pysäyttämään" homman, et päästiin rauhassa jatkamaan. Mutta keppien jälkeinen pakkovalssi muurille meni hyvin!! Olen kyllä kaikenkaikkiaan tyytyväinen, menihän nyt molemmilla koirilla paremmin kuin viimeksi! Tästä on hyvä jatkaa!!

Leevin toinen rata oli ratavirheetön, yliaikaa tuli 4,57. Yliaikaa kerty siitä, et pituuden jälkeen koira ei tienny mihin mennä, kun ohjaaja oli niin myöhässä...ylimääräinen pyörähdys koiralla sekä A.n se tuli alas tosi hitaasti. Kepeillä meinas käydä pahasti, kun koira käskystäni eteni hyvin kepeille, mutta multa loppu usko, et pujotteleeko se tolla vauhdilla siisään mennen. Himmasin vauhtia ja koira himmasi kans, kerkes vähän ihmetellä, käskytin mene, mene ja Leevi jatko! Pujotteli puhtaasti loppuun! Luojan kiitos! Viisas haukku! :) Sama pakkovalssi muurille, kuin Hugon kanssa, mutta koira meinas hukkua johonki mun selän taa, kiljasin Leevi ja tulihan se sieltä. Päästiin puhtaasti loppuun! Jes :)) Leevin kanssa päästiin palkinnoille molemmissa luokissa, A-kisa 5. sija, B-kisa 4. sija. Oli tosi hyvät palkinnot! Paljon paljon Pedigreen tuotteita...herkkuja ja ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti