sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Taas treenailtiin...1.11

Caritalla oli treeniksi joku kolmosten kisarata. Ihan kokonaisuudessaan ei sitä "pystyyn" laitettu, mutta tuli siihen 21 estettä....Meille tollaset on tietty aika haastavia, kun ei olla yhelläkään ykkösten kisaradalla edes startattu. :) Pätkissä tietty treenattiin ja taas tuli hyviäkin pätkiä!!! Koirat menee kyllä hyvin, kun vaan ohjaajalla pysyis "palikat kasassa". Leevi oli tänään vauhdikkaalla ja innokkaalla tuulella, sen kanssa otinkin ton radan uusix, tarkotuksena suorittaa se kokonaisuudessaan kisaradan muodossa...Ja itseasiassa, päästiin ns. läpi kokonaisuudessaan!! Kepeiltä ois tosin tullu vitonen.
Hugokin oli tänään alux vauhdikas, mutta hyyty kyllä kun jäätiin muutamia kohtia hiomaan. Omaa ohjausta siis! Ei koiran mokia!! :) Laura kun neuvoi tietyissä kohdissa käyttämään vastasta, jotta koiraa tietää tiukan käännösen tulevan...En tiiä koska sitä oppii muistamaan ja toteuttamaan sen, että miettis rataan tutustuessa jokaisen ohjauksen perusteellisesti. (siis mitä missäkin vaiheessa koiralle viestii)
Harmittaa kun toi treeniaka on noin "lyhyt", ei koskaan kerkiä tai ees muista kokeilla eri ohjausvaihtoehtoja selasissa kohdissa missä pystyis varioimaan...nytkin ois ollu vaikka mitä mahdollisuuksia... :)
Mutta kaikenkaikkiaan taas hyvä päivä!!! Pojat irtoo nykyään niin kivasti putkiinkin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti