sunnuntai 26. lokakuuta 2008

treenit 25.10 oma vetovuoro

Saatiin taas treenata pienellä porukalla (4 hlö/6koiraa). Olin tehny 2 eri harjotusta...Toisessa hyppyjä ja putkia, toisessa taas kontaktit kepit, pussi jne... Hyppärillä oli tarkotus ohjailla eri ohjaustekniikoilla... "veto",sylkkäri, persjättö, pakkovalssi,twisti, takaaleikkaus jne...Molemmat koirat oli tänään innokkaita! Jes!! Molemmat väläytteli hienoja pätkiä harjotuksen aikana!! Kotona, sisällä ollaan viikon mittaa treenattu putkea (ikean lasten putki) ja se näky kyllä tänään! :) Pojat irtos hienosti putkiin! Takaaleikkausta jouduttiin Hugon kanssa vähän hinkkaamaan.
Olen todella tyytyväinen!
Toi eka harjotus vei pojista ja kyllä itestäkin mehuja sen verran, et toka harjotus meni vähän rauhallisemmissa merkeissä....siinä treenailtiin kans takaaleikkausta sekä "eteen"-käskytystä/irtoomista namikipon avulla. Keppejä....
Ihan olen tyytyväinen tässäkin harjotuksessa koirien suorituksiin. Oma ohjaus olis voinu olla paljon parempaa/tarkempaa ja käskytyskin! Keppeille tarvitaan edelleen paljon treeniä. Ja Leeville keinutreeniä, että saadaan pelko pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti