sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Hallilla taasen! 29.11

Tänään treenailtiin taas radan muodossa..tais olla ykkösten agirata. Ajatuksena oli mennä eka homma läpi kisan omaisesti...Alotin Hugon kanssa ja kepeille asti meni ihan hyvin....hypyn kautta kepeille aika pitkällä välillä, ite sössin totaalisesti, koira paineli kepeistä ohi että jibaa, matka jatkuu... :) Ois tarvinnu kunnon haltuunoton ja selkeän viennin kepeille, kun tiedänhän sen, että ne ei sinne itekseen vielä hae, kun vaan käskyttää! Että silleen!! :)) Kepeiltä ois siis tullu vitonen, muuten jees! Tosin videolta rataa katsottuani totesin, että kohta missä hypyltä mentiin putkeen, mikä oli puomin alla ja sieltä taas hypylle, ois pitäny valssata ennen hyppyä ja vaihtaa puolta. Toi takaaleikkaus ei ollu paras vaihtoehto, kun koira yritti selkeesti hakea puomille.
Levillä meinaan tuli eka tökki juuri tuohon samaan kohtaan ja videolta katsottuna syy on mielestäni siinä, että koira ei tiedä mihin mennä. Ja toka moka oli taas ne kepit. Siis MUN MOKA!! Ei haltuunottoa jne.. :(  Molemmille koirille otin ton hyppy..kepit homman uusix ja ihan hyvin meni, kunhan ite tekee asian kunnolla/oikein!
Nyt kun toi pujottelu onnistuu jo paremmin molemmilta koirilta täytyy todella kiinnittää huomiota tohon kepeille vientiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti