sunnuntai 23. marraskuuta 2008

22.11 Laura Uuksulainen kävi kouluttamassa....

Laura Uuksulainen käväisi kouluttamassa meittin ryhmää...Hallilta otettiin yksi lisätunti ja ryhmä jaettiin kahtia, näin saatiin 2 neljän koirakon treeniryhmää. Me oltiin ekassa ryhmässä, elikkäs homma alko jo 9.00 :)
Taas oli meille oikein passeli harjotus! Irtoominen...Esteneliö, minkä 3  kulmassa oli hypyt (vähän niinku auringon säteet) ja yhessä kulmassa putki. Niin ja olihan siellä "sisäänmeno" hyppy neliöön...muodostui siis 3 hypyn suora. :)
Tarkotus oli ohjata koko homma neliön sisältä käsin....3 hypyn suora->kaarros vasemalle putkeen->3 "sädehyppyä" jne...
No, tosta ei varmaan kukaan ymmärrä mitään, mutta koirien osalta harjotus meni hyvin, irtosvat ihan hienosti! Ohjauksesta tuli kommenttia sekä koirien motivaatiosta lähteä tekemään mun kanssa hommia....Pitää vahvistaa kovasti sitä, siis niitten minun huomioimistani! Niiden pitää olla heti valmiita ihan kybällä tekemään mun kanssa hommia eikä niin, että mun pitää huudella ja houkutella niitä hommiin! Asiaa! Todella! :) Olenkin, varsinkin Hugon kohdalla,manannut juuri tota! Laura tulee tän vuoden puolella vielä 2 kertaa kouluttamaan meitä ja ens kerralla,13.12, jatketaan vielä tolla samalla kuviolla... Otin itekseen molempien koirien kanssa vielä keppejä ja varsinkin Leevillä on selkeesti tullu kehitystä! Jes! :)) Menee jo aika hienosti "vedättämättä"!! Hugokin tulee kovaa vauhti perässä, se on selkeesti hitaampi oppija kun poikansa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti