lauantai 2. syyskuuta 2017

Now we're talking! 1.9

Käytiin tyttöjen kaa isolla kirkolla reenamassa. Himolla eka Juhan treenissä ja mä menin koko porukan ekana. Kummemmin en asennetta keräilly tai miettinyt sen kummemmin muuta kun et riman tiputukseen stoppaan välittömästi! Rimat oli 60 cm. No ei ton takia tarvinnut stoppaa tänään kertaakaan! Ihan super hieno juttu! Ekalla setilla vedettiin todella hyvällä draivilla esteelle 15 saakka (puomi) josnka jälkeen aattelin hypylle 16 viedä koiran poikkarilla. Väärä valinta - otti edestä, kun eihän toi mihinkään vetoihin tuu! Sit jatkettiin matkaa esteeltä 6, ottaen keppien jälkeen yhen ylimääräsen hypyn mun väärän tutustumisen takia.  Kun kepeillä ei ollut numeroa oletintyystin (en tajunnut / ajatellut lainkaan sitä numerona 9, menköön tämä pe illan klo 20.00 ja pitkän takanaolevan työviikon piikkiin! =) ),  että hyppy 20 on 9 ja takaakiertona. Tein sitten homman vielä vaikeemman kautta, mutta tästä asti nollilla loppuun saakka.  Nyt ohjasin 16 hypyn puomin vasemmalla ollen. Tuntu ihan sairaan helpolta meno ja sainoin sen ääneenkin - Juha kommentoi, että siltä se näyttikin. Kaikki toimi: kontakti koiraan, lukitukset ja ennakoinnit.  Rimat pysy jne! Sit huilattiin tovi niin et Annemaria meni välissä Beccalla. Meijän hukin koittaessa en ees ajatellut mikä on tavoite tms - me vaan juostiin ihan sairaan hyvällä boogillä rata nollilla alusta loppuun! Mä en ois ikinä uskonut tällä radalla näin käyvän - koska näin monta meille pahaa paikkaa radassa. Niin tiivissä sijoittelussa oli esteet. Mutta toisaalta Himon esteosaaminen ja irtoominen sekä itsenäinen työskentely oli tässä valttia. Huikeen hyvä setti! Oltiin omalla tasollamme! Nyt vaan täytyy uskoa (edelleen) että kyllä tää tästä...
Harmi että treeniä ei ole videolla. Me tehtiin niiiiin hienosti töitä!  Kaikki toimi!


Virssu teki sitten pennelitreeniä toisella kentällä Annan ja Cristan kanssa. Päästivät loisimaan sinne , kun Juha ei näytänyt vihreetä valoa Vireen treenaamiselle tänään tuolla radalla. Oli tiukka meno, oli enemmän porukkaa paikallakin ja tuntui panostavan Pasiin ja Santtuun kovin. =) Jotenkin muutenkin oli aika nihkee tunnelma sillä osaltolla - kellään ei oikeen juttu lentänyt.. Outoa!  Yleensä ollu niin hyvä tunnelma - huumoria ja vinoilua! 
Mutta Virssutiina oli kans kovin pätevä! Treenattuamme erinäisiä kohtia radassa ( pussin muistutus alkuun, 2 hypyn otto, putkelta persjättöön tulo, riman pitäminen hypyssä 6, valssiin tulo hypyltä 7 , kepit ), se lopulta kirmasi sen nollilla. =O JA HEI KEPIT OSANA RATAA!!!


Pätevä pirulainen! =)

Himon osalta toivon, että kun ns kenraali meni näin hyvin niin, että sanonta "paska kenraali tietää hyvää ensi-iltaa" ei yksinomaan pitäisi paikkaansa. ;) =) Nimittäin ne PiirMestikset on sunnuntaina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti