lauantai 8. lokakuuta 2016

Surkuhupaisaa 8.10

Tää on vähän haasteellista kirjoittaa, ettei kuulosta ihan tyystin itsesäälissä rypemiseltä! =)

Mutta aiemminkin ollaan aiheessa oltu / sitä sivuttu, mutta tässä taas parina päivänä olen havahtunut asiaan, että kuinka vähällä on sosiaalinen kanssakäyminen ihmisten kanssa ollut! Voi sanoa, että nolla toleranssi tässä viime viikkoina. Ei soi puhelin ei, ei kukaan kysele kuulumisia tai mitään muutakaan sellaista! =)  Kukaan kun ei voi pyytää  treenaamaankaan aksaa (= hyötymään).

Päivät koostuu töistä, lenkistä koirien kanssa ja that's it. Ihmeesti nää viikot vaan vierii yksinkin.. =) Onneksi Markon kanssa ollaan edes viikonloppusin käyty jossain.

Surkuhupaisaahan tää enemmälti on, mutta monesti tän 41 vuoden aikana on saanut todeta, että sä oot olemassa ihmisille silloin, kun susta on jotain hyötyä / he tarvitsevat sinua.. tukanleikkuussa, kuvahommissa tai aksapuuhissa - you name it?.. kelkka kääntyy monella helposti!

Ja pahoitteluni kaikille, mutta mä en vaan luota juuri kehenkään tämän vuoksi - en oikein usko ihmisten aitouteen... aitoon haluun olla kanssani tekemisissä, tuntuu oikeesti, että silloin kun musta on jollekin jotain hyötyä niin joo, seura kelpaa... otherwise olkoon...

Aidot agilityn koulutuspyynnöt on ihan eri asia! Niitä ei pidä sotkea missään tapauksessa tähän!! Arvostan jokaista pyyntöä!!

Toki myönnettäköön, että en minäkään ole kelleen tässä viime päivinä soitellut tms.. tämäkin ehkä tulee pään seinään taonnan myötä, kun aina on tullut kynsille, kun jotakuta johonkin pyydät - edes lenkille tms. =) Mut paskan hajuunkin tottuu kun siinä tarpeex kauan on! =D =D

En tiiä onko mulla liian ruusuinen kuva kaveri / ystävyyssuhteista? Mä nään se kaikenlaisena yhdessäolona - jaetaan ilot ja surut! Ollaan rehellisiä toisia kohtaan! istutaan iltaa...käydään leffassa, syömässä jne jne.. Kyllä te tiedätte! Ja eihän tällaisella mitään suhdetta pidä loppuun polttaa - ei kenenkään tartte olla tekemisissä 24/7!!

Sit ehkä vähän asiaakin ja omalta osalta ei sekään järin positiivinen juttu, ainakaan kehitystä aatellen!
Mä oon vimeeksi ollut ohjatuissa treeneissä puoli vuotta sitten! Jumalauta, 6 kuukautta sitten!!

Eikä noita omatoimitreenejäkään tohon puolen vuoden jaksoon oo mahtunut kuin 7 jos oikein laskin. =O Kisattu on toki kyllä ennen tätä taukoa.

Have a nice weekend, folks! =D Really, I mean it! =) Mä lähden nyt ostoksille - YKSIN! =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti