keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Niitä näitä..

Taas ollaan vuotta vanhempia - Markokin saa pian tasavuosia mittariin, siirtyy uudelle vuosikymmenelle. ;)
Samalla kaavalla mun osalla mentiin, mutsi laitteli textaria ja Marko sentään toi vaaleenpunasia ruusuja kaupasta tullessaan. =)

Oli tarkotus viime vuoden tapaan mennä mökkeilemään männä viikonloppuna, "juhlimaan" kaksin as allways, mutta ei ton Leevin kunnon takia sitten "uskallettu" lähteä. Tuli sit mm. siivottua ja käytyä ulkoilemassa.

Perjantaina oman kylän raiteilla..

Sunnuntaina vähän sekä että - ekaksi Hirvihaaran kuntomajalla lenkki sitten ajeltiin Porvooseen Emäsaloon taas termarin ja eväitten kanssa kahville... Himon kanssa oon myös pienesti fillaroinut jotta sen kunto ihan tipu - noi mettälenkit pelkästään riitä, nyt kun ei aksatakkaan.
Sit ollaan silleen semisti "jumpattu" takajalkoja ja tämä näkyi nyt ti illan hieronnassa. Reagoi pyllyn päällisen käsittelyyn ja myös taka jalkoihin. Ei ne käsittääkseni jumissa olleet vain normi lihas"kipeät" tekemisestä. Tuleehan meilläkin paikat kipeex jos treenataan... 
Etupäässä oli taas siirtynyt oikeelle "jumit", sama kaava siis toistuu.. Mutta, parempaan suuntaan on selkeesti mennyt. Tuskin ton luontosta koiraa saa ikinä ihan kireettömäksi - kun on aivoistaankin kireenä kokojan.

Leevi sai hieronnan myös, mitä se ei valitettavasti ole saanut aikoihin, ihan kustannus syistä. Kotona oon sen selkää toki hieronut ja se on äärimmäisen jumissa kaiken kipujännityksen ja muunkin jännäämisen takia. Hierontaan vastasi todella hyvin! Tuli tarpeeseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti