tiistai 18. lokakuuta 2016

Fire Inspired Eyes On You

No niin, nyt on sitten "vihdoinkin" pentu talossa!
Tiukan etsinnän kautta se löytyi ja valinta pentueesta tapahtui todella vahvasti intuitioon luottaen. Näin ja ihastuin, enkä yli päässyt! =D
Tulevaisuus näyttää oliko oikea valinta - kannattiko luottaa intuitioon... =) Nyt ainakin tuntuu siltä! Pentu on mahtava! Järkevä ja hyvin kasvatettu tähän mennessä! Harvoin on tullut pentua kotiin joka osaa nimensä ja mennä istumaan käskystä ja vieläpä "istu" käskystä! Ei turhia hötkyile jne...

Kovasti Heidin "torjunnan" jälkeen pentua yritin Suomesta katsella, mutta mikään ei miellyttänyt.
Ja jos miellytti muuten, niin sitten oli terveyspolitiikka vahvasti vastaan. Mähän en noista mitään ymmärrä (tai jaksa niin vahvaa tutkimustyötä tehdä) joten oli turvauduttava kaverin apuun!
Eli Anne-mariaa pommitin jos jonkimoisten pentueiden terveystiedusteluilla! Suuren suuret kiitokset hänelle kaikesta neuvoista ja avusta!! Korvaamattomia!

Hommahan siis eteni niin, että kovin monesta pentueesta Anne-marialle laitoin viestiä ja aina kaikki tössähti johonkin. Sitten Anne-maria laittoi mulle viestiä, että olisi ehkä yksi hyvä pentue tiedossa, mutta taitaa olla kaikki pennut jo varattuja ennen kuin ovat syntyneetkään. Miten mä tonkin virren tässä hommassa kerkesin kuulla jo monesti..
Samalla hetkellä mesetin hänelle yhdestä pentueesta ja vastaus tuli salamana - just tota pentuetta tarkotin! Heh, kohtalon vinkki nro 1! =)

No, tästä keskusteltiin paljon ja onhan tässäkin pentueessa omat riskinsä, mutta riskitöntä vaihtista ei olekkaan!

Ei muuta kuin kasvattajalle viestiä... Monta päivää ja pitkiä viestejä kirjuuteltiin ja lopulta tuli että "I think you are a good person - and I could sell you a puppy, if born many enough".
Montako jonossa? 6 ja sinä olisit seitsämäs... Tähän mennessä hän oli saanut kuulemma yli 60 yhteyden ottoa asian tiimoilta!
Matkan varrella yksi tippui pois ja tuli viestiä, että olen 6. Mahikset kasvoi - odotti 8 jopa 9 pentua..
Olin sanonnut haluavani ehkä uroksen, mutta periaatteessa ei mitään väliä.
16.8 syntyi sitten 6 narttupentua.
Vielä ennen varausmaksun maksamistakin juttelin Anne-marian kanssa 1 1/2 tuntia puhelimessa pähkäillen hommaa.. mutta sisältä tuli viesti että jos nyt peräännyn mua vituttaa ehkä koko loppuelämäni!

Ja that's it! Päätös tehty! Tästä pentueesta tulee yksi meille jos luoja suo, että kaikki menee hyvin!

Ja tässä sitä nyt ollaan.. Unkarin reissu heitettynä ja pentu onnellisesti kotona. =) Jolloin sen voi julkistaakin! =)
Monta "mutkaa" oli matkassa.. Ja tästä keissistä en olisi millään selvinnyt yksin! Anne-marialle jätti suuret kiitokset!
Reissu meni hyvin! Selvisin lennoista hengissä, pentu oli lennolla ja kentällä ihan super jne..
Ihana tutustua uusiin ihmisiin! Ja nähdä vähän maailmaa vaikkakaan mikään kaupunkimatkailija en ole. Sen tämäkin reissu  ja kymmenen kilsan kävelysetti Anne-marian kanssa Budapestin keskustassa vahvisti.Emälinja:

Lucky Summer Z' Hot Lava

Kuvahaun tulos haulle lucky summer z hot lavaIsälinja:
Why not hash my Queen

ObrazEi kommentteja:

Lähetä kommentti