perjantai 10. kesäkuuta 2016

Sain mitä hain! 6.6

Pohdin ja pohdin ilmoonko Rusakon Heilujen kisoihin Kellikselle. Ensiksikin tuomarin vuoksi (Janne Karstunen) ja toiseksi pohjan vuoksi (koulun kenttä). Ilmosin kumminkin kun halusin mennä tekemään virallisiin kisoihin kontaktitreenit.

Ajatuksena että jos ekalla radalla kusee on vielä toinen mahis.  Rata oli ei niin Jannemainen - ehkä tilan puute tai jokin.. kentästä oli otettu vain pieni siivu käyttöön. Hyvä niin, koska se oli ainakin suht hyvin putsattu kivistä.

Me lähettiin startattiin aika loppupäässä. Mulla oli vaan niin oma missioni tehdä jutut - kunnolla kontaktit millään muulla väliä. Rata oli kaikin puolin älyttömän hyvä suoritus meiltä!! Rauhallinen ja määrätietoinen. A mentiin kahdesti ja toisella kerralla ei ois tarvinnut mitään persjättöjä siinä tehdä, mutta kun mä halusin tehdä ne kontaktit. =) Puomi oli todella NOPEA ja hyvä! Seisotin tovin, pari sekkaa ainakin!
Ekalla A.llakin seisotin vielä pidempään kuin toisella. Oikeesti noista kontaktiseisotuksista tuli ainakin 6 sekkaa lisäiakaa. Voitto olis ollut selvää pässin lihaan ilman seisotuksia. =) Nyt sij. 3.

Jäi tosi hyvä mieli!! Sain niin sen mitä hain! Päätin, että tokalle radalle en mene ollenkaan, vaan lähdemme kotiin! =) Oikeesti vieläkin on radasta hyvä fiilis!

Seuraavat kisat Saariselällä ja sit SM karkeloihin... Tuloksilla mistään kisoista mitään väliä, mä vaan haluun et tää hyvän tekemisen draivi ja hyvä fiilis säilyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti