tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ylläksellä 8-13.7

Piipahdettiin Ylläksellä ulkoilemassa vajaan viikon verran. Mun jalan ehdoilla menoa jotenka mitään hemolenkkejä ei heitelty, sellasia 3 - 3,5 tunnin ulkoiluja. Kaikki koirat aina kaikilla lenksuilla mukana ja täytyy kyllä sanoa, että vanhukset jakso todella upeesi kuumasta kelistä huolimatta. Toki palautusjuomat oli lenkillä käytössä! Koko viikon piteli sellasta 27 lämmintä! Onneksi tosiaan tunturissa kävi aina pieni tuulenvire.

Hippandeeros pääsi kerran uimaankin, kun käytiin ajelulla Pyhäjärvellä. Ihanan rauhallinen paikka. Joskin ne pirun paarmat löysivät meidät sieltäkin. =) Tänä vuonna oli paljon paarmoja ja hyttysiäkin - viime vuonna viikkoa aiemmin ei ollut yhtään! Onneksi päivät oli kohtuu tuulisia ja kun tunturissa korkeammalla käpsöteltiin niin siellä ne ei kiusanneet juuri lainkaan, ainut häritsevä tekijä oli niiden surina ympärillä! =)


Himo muuten otti ekaa kertaa ever 2 kertaa ritolat vapaana ollessa! Ekalla kerralla lähti linnun perään ja paineli sen perässä näkymättömiin sakka tunturissa ja mä huusin ku palosireeni! Ei ollut kuuloa nuissa hörökorvissa!

Toisella kerralla lähti aurinokotuvan laavulla jonkun perään, poron?! Sviddu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti