sunnuntai 25. syyskuuta 2011

"Tuplanolla" 25.9

tosin sellainen tuplanolla, että kahdella koiralla samalta radalta nollat! =) Purinalla kisasin Intolla ja Leevillä molemmilla kaksi kisaa. Hypäri ja aksarata, tuomarina Asko Jokinen. Joka olikin duunannut vahdikkaat radat, kera aikasta usean källikohdan. Tosin kivoja ratoja molemmat! Leevin tiesinkin jo ennen radalle menoa hyllyttävän ekan radan, koska oli suoria putkia josta näky suoraan ansaeste takana ja olis hiukan tarttenut kääntyä minua kohden putkien jälkeen. =D Koiral oli kivaa ja vauhtia oli, putkijarrutukset ei vaan toiminu. Paino niiiiin täysin kuin vain voi mun huudoista huolimatta nille ansoille!

Intolla muuten hyvä rata ja noi putkikohdat todella hyvin, kepit hyvin ja okseri ennen keppejä jolla vielä käännyttiin, niin hyvin = rimat pysy!, mutta sain sitten koiralle hyllyn aikaseksi jo esteellä kaksi, kun oli huolimaton takaakiertoon lähetyksessä. Yleensä Into lähtee niihin hyvin, mutta nyt hosuin liikaa -> oletin ja otti hypyn editse. Tosin tolla radalla oli taas lähdössä ihan fittipaldi, ei pysyny maassa saatikka paikallaan ja annoin valuakin perskules! =(

Toka rata olikin sitten molemmilla nolla. Molemmat koirat pelasti ite saman kohdan ottamalla muurin vaikka olin sikana jäljessä...piti niin tarkoin törkkiä puomin alla olleeseen putkeen, ettei lipsahda puomille. Pitkää kaarta tuli yhdessä kohdassa molemmille, Intolle vielä enemmän. Ainakin jannu irtos hypyille! =)
Leevi oli tuloksissa 5. ja Into 6., Into jäi Leeville 0,06 sadasosaa. Yllättävää..hämmentävää.
Kärjestä jäätiin varmaan miljuunasti, mutta jospa se tulevaisuudessa kiriytyisi Inton kohdilla hiukan kiinnikin kunhan saadaan hommaan sujuvuutta (= varsinkin Inton hyppäämiseen sellaista mulkeromaisen kääntymisen tuomaa sujuvuutta jne, jos saadaan=D) ja koiralle luottoa omaan tekemiseen -> eli röyhkeyttä edetä jne... Radanlukutaitoa jne... Toivossa on hyvä elää!

Into got he's first clean run in class three. =) Fourth start in that class. In the final results he was in sixth place, my other dog Leevi was fifth. Leevi was 0,06 seconds faster than Into. =o
Videosta napsastut kuvat molemmista koirista tismalleen samasta kohden (mielenkiintosta tehä tallasia!)...Into oli vielä tässä vaiheessa Leeviä nopeempi, mutta lopputuloksissa tosiaan sen 6 sekunnin sadasosaa hitaampi. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti