maanantai 19. syyskuuta 2011

Aah, agiliitoa =) 18.9

Pitkästä aikaa pääsi oikeen kunnon valkkuun, jihaa! Niinun opissa oltiin ja molemmat koirat. Joiden kanssa jouduin vielä juosta vuoron perään, kun oli meijän ryhmän ainoot minit. Säästyttiin riman siirroilta. Oli myös siis kunnon fysiikkatreenit! Jesh!!! =D
Nyt (ma) jaloissa tuntuu ja jopa kylkilihakset on näköjään olemassa. Ihanaa! Mä niin tarttisin tollasta rääkkiä jatkuvasti!

Leevi oli suht jees, se kääntyy niin pirun hyvin ja tekee asiat hyvin jos saa oikeet ohjeet = ohjaukset! Välistävedoissa alkuun ite sössin. Kepeille tokalla kerralla mentiin sylkkäristä siinä piti omaa pööpöilyään....Kun oli jo hiukan väsy. Ekalla kerralla kokeilin kohtaa poikkarilla ja jannu irtos kaukana keppien vieressä / sivussa olevalle hypylle. Ja oli sen jälkeen ihan ?? kun ei ollutkaan oikein. =D Ihanaa kun irtoilee! Niin ja alussa irtos kepeille menon sijaa (135 astetta avo), niin edessä olevaan putkeen, tosin tässä mä pöllö käskytän vaan hulluna "tässä tässä", enkä "kepit" ollenkaan. Haki muutenkin hyvin esteitä tänään! Valsseista tuli taas noottia, kas kummaa!?! =D Tosin mahtu hyviäkin mukaan...mahtu myös paskoja päällejuoksuja missä normisti oon ihan ok suorittaja.

Into puolestaan ei taas kääntynyt, Niinukin kokeili. Ei käänny, paitsi ku ei ollu rimaa meni kuin nuollen siivekettä! Ne treeniin toden teolla ja väläyttelee myös hyviä suorituksia välillä, että kyse ei ole siitä etteikö ollenkaan osaisi / kykenisi. Vaatimustasoa vaan täytyy nostaa ja vahvistaa oikisia suorituksia...Back to basics!

Muuten oli aikasta pähee jannu! Hakee esteitä hyvin, jakso ihmeen hyvin! Puomin kontakti jees, A.n yksin loppuunmenoa täytyy vahvistaa samoin keinun ja avokulmaa kepeillä, että taittuis sinne kakkoseen! Nyt mentiin törkkäsemällä 135 asteesta ja oikein sisään ja siitä silti kolmoseen. Into veti sika hyvin sen toisen keppikohdan poikkarilla, sylkkärillä en edes kokeillu! Välistäveidoissa ei sen kanssa ongelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti