lauantai 3. syyskuuta 2011

Into kolmosiin....! 3.9

Into is now competing in class three! He won days second start and get the final result for that. First start wasn't bad either, I left him little bit too side in start and he didn't take the first jump. Otherwise it was ok run! Into is quite good! =)

Tosiaan Into nousi tänään kolmosiin päivän toiselta radalta nollavoitolla, jonka tuomaroi Zeljko Gora Kroatiasta. Radassa ei ollut mitään ylitsepääsemätöntä, mutta alussa kyllä heti paikka minkä tiesin tuottavan hankaluuksia Inton kääntymiselle.
Keinu oli melkein lentokeinu, kun sinne mentiin suorasta putkesta. Sairaan moni maksi vetäsikin oiken lahjakkaasti lentokeinuja ja itseasiassa Leevikin otti samassa kohden kolmosten radalla lentokeinun, keinu ei kerennyt laskea yhtään. =o
Koira pysy yllättävän hyvin lähdöissä tänään. Puomin kontaktit ok, A ei hyvä! Kepeille molemmilla radoilla rajusti sisään ja on vähällä aina tulla rytmirikko. Viimeset välit on hyvässä rytmissä.
Ei ollut ekalla radallakaan se nousu kaukana. =) Jätin koiran lähtöön ja menin pisteeseen mihin olin ajatellutkin...katsoin koiraa ja ajattelin, että nyt se on kyllä sellasessa linjassa että näinköhän tulee ekan esteen ohi..päätin kuitenkin luottaa estehakuisuuteen, mutta...ohihan se tuli. =) Muuten puhdas rata! =)
Zeljkon radoilla on aika paljon tiukkoja käännöksiä vaativia kohti ja nämä tiesen meille olevan hanakalia, kun Into ei käänny. Päivän radat osoitti kyllä sen että tämä asia on hiottava paremmalle tolalle! =)

Leevi kisasi kolme starttia ja ekalle radalle mentäessä alko satamaan...No, se ei kyllä Leeviin vaikuttanut (ihme), mutta oli taas muuten aikasta pyllynreikä! =) Ekan radan lähdössä, kun kutsuin sitä ekan hypyn takaa kaveri vaan haisteli ja haisteli eikä hievahtanut mihinkään. Argghhh!!! Lopulta kun lähti liikkelle homssutteli! Arghh! 4 este oli puomi ja kun kuuli sanan kiipee kipee, sit lähti mopo käyntiin. Ja todella lähtikin. Paineli niin hulluna et lentokeinu ja kepeistä ohi. =O Puomin kontakti jo sinnepäin. Alun humppailuista, keppien ohituksesta jne huolimatta etenemä 4,03!!??!! Radan etenemävaatimus oli 3,9. Tulos siis 10/- 2,10. Seuraavat kaksi rataa hyllytettiin. Keskimmäisellä kulki ihan kohtuu jees, tosin ei ollut 100 mun kanssa töissä, suikkasi yhdeltä hypyltä jolle tein viskyleikkauksen ni putkeen...
Kolmannella radalla oli haastava kepeille vienti jollaista itseasiassa ollaan treenattu yhdessä koulutuksessa ja oli Leeville silloinkin vaikea. Tästä vitonen ja sitten iha lopussa tokavikasta esteestä putki ohi ja juostiin maaliin saakka. Leevistä jäi vähän paska fiilis, koska viimeviikonloppuna kulki kuin unelma ja nyt taas tätä. =(

1 kommentti: