lauantai 12. joulukuuta 2009

Timon koulutus hallilla 11.12

Timon opissa taasen ja tällä kertaa molemmilla koirilla. Nyt muistin panostaa keskittymiseen, kun se tuppaa useesti tuolla treeneissä unohtumaan. =) Menee pöpinän puolelle. =) Tuli sitten keskityttyä niinkin hyvin, että heti Hugon kanssa unohtu rata esteellä 6 ja en ees ite tajunnu sitä ollenkaan. =)
Sit oli vähän sellanen pv taas et niitä esteitä tuntu tupsahtelevan vaan nenän eteen...
Mutta pääasiassa meni ok, pureuduttiin aika paljon käännösten tiukkuuteen ja riskaabelimman ohjauksen valintaan..siis kokoajan paremmin koiran edellä liikkuvaa ohjausta...kulkee kovempaa...persjättöjä..pakkovalsseja jne.. Ihan ok. Hugollakin tein normi valssien sijaan alun hypyille sylivekin tapaisesti ne niin johan jannu käänty hyvin. =) Kiva treeni oli taas! Koira oli innokas!

Leevi oli alussa hyvinkin innokas ja teki kans alussa aika laajaa kaarta toisin kuin olisin uskonu. Sylivekkiä kehiin ni johan käänty. Kerran ampu kakkoselta "pitkälle" taakse putkeenkin!! Irtoo, hakee omatoimisesti esteitä! Jee!! =) Sit Leevin vahvuus takaakierrot, niin yhessäkin haki helkutin pitkälle ohi..taakse?? =) Vauhti päällä! =) Suht ok meni senkin kanssa.

Mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita jotenki kaipaa... =) Tuntuu pikkusievältä menolta ja kohtuu varmalta vaikka ei tuo varmuus mitenkään huono juttu tietenkään oo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti