lauantai 5. joulukuuta 2009

perjantaitreenit omaan tapaan 4.12

Eli oma vetovuoro oli tänään ja Minna kanssa saatiin kaksin hallilla liidellä, kun kaikki muut oli poissa. Liekkö karttavat mun treenejä? =) Ei vaan. =)
Radan pätkän olin rukannu tehdä, 17 esteisen sellaisen. Sisältäen pakkovalssilla kepeille menoa, on nääs reenilistal... kepeiltä piiitkä tie hypylle takaakiertoon missä treenattiin saksalaista ja täytyy muuten sanoa Minnasta, et ei vissii ollu noita aiemmin tehnyt ja pienen hiomisen jälkeen tuli yksi erittäin onnistunut sellainen. Hyvä Minna!! Tai sit mä vaan oon niin hyvä ope..no leikki leikkinä!!! =) Sit oli flipin treenausta ja loppu oli ns. "peruskamaa"...putkeen veto, välistävetoa jne...

Leevi oli poissaoleva, haahuileva, eiliset valssitreenit varmaan paino, sillä niin nopiaan toi into menee. Liikaa ei saa tehdä. Teknisesti kaikki meni suht hyvin, mut vauhti ja keskittyminen oli poissa. Leikkauksestakin haahuili johonkin omille teillee ja välistävedossa ei reagoinu ollenkaan. =) Nyt pendoliino lepää taas ens viikon.
Hugo taas ei ollut eilisestä moksiskaan, se on muuttunu ihan sikana. =) Sille toi ruoka motivaattorina on kova juttu! Se haukkuu into pinkeenä hallilla, suoriyttaa esteitä itekseen ja on tosi iloisen olonen.
Janitalta ostin riman kisoissa sen lelun, fleecelelu mihin saa nameja sisään, ni se on IHAN ÄLYTTÖMÄN HYVÄ!! Aiemmin olen palkannu nameillä kädestä ja koira pahasti sit kädessä kii, nyt voi nakkaa sen ja /tai ohjata se kädessäkin. Kepeillä menin se kädessä ja voi venäjä tota koiraa millä innolla se pujotteli. Ja selkeesti jo tuon treenin aikana kepeillemeno intoa tuli ja sitä hakemista niille. =)

Sit ku ton lelun ole heittänyt, Hugo on jäänyt sitä paikallee tonkamaan, tänään se oppi tuomaan sen mulle. Me siis osataan nyt nouto! No joo... =)

1 kommentti:

  1. Taija sä OOT AIVAN SIKAMAISEN ERINOMAINEN OPE =)mulle ainakin! Siitä se johtuu, usko pois ;-)

    Kiitti et jaksat!

    Minna

    VastaaPoista